EGİAD 14. Dönem Genel Kurulu sonuçlandı

EGİAD 14. Dönem Genel Kurulu sonuçlandı

Aydın Buğra İlter EGİAD 14. Dönem Başkanı Oldu

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD)'ın bugün yapılan olağan genel kurulunda, hazirunda bulunan 385 üyenin katılım gösteren  212 üyesinden, 202’sinin oyunu alan Aydın Buğra İlter EGİAD'ın yeni başkanı oldu. EGİAD’ın 14. Dönem Başkanı olan Aydın Buğra İlter, yaptığı teşekkür konuşmasında, duyduğu mutluluğu dile getirdi. 8 oyun boş 2 oyun ise geçersiz sayıldığı oylama sonucunda bir konuşma yapan Aydın Buğra İlter güven tazelediklerini dile getirdi. İki yıl boyunca, 2018'e kadar, görevde kalacak olan Aydın Buğra İlter ve ekibini yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. 

EGİAD genel kurul kapanış konuşmasını yapan İlter, şu sözlere yer verdi:

"EGİAD Ailesinin değerli üyeleri, sevgili arkadaşlarım, medyanın değerli temsilcileri

Aday Yönetim Kurulunu oluşturan arkadaşlarım adına bizlere gösterdiğiniz güven için sizlere içtenlikle teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuzun teveccühleri ile üstlendiğimiz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlere verdiğimiz sözlerin gereğini yerine getirmek ve güveninize layık olmak için ben ve ekip arkadaşlarım var gücümüzle çalışacağız.

Tek listenin çıktığı 14. Dönem adaylık süreci sonunda bugün burada bir seçim yapmadık. O nedenle sizlerin verdiği oylarla ortaya çıkan genel kurul sonuçlarını bana ve ekibime bir güvenoyu olarak kabul ediyorum. EGİAD bundan sonra da mevcut çizgisinden en küçük bir sapma olmaksızın saygınlığını koruyarak büyümeye devam edecektir. Şimdi çalışma zamanı başlıyor. EGİAD üyeleri arasında ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayan, farklı görüşlere değer veren, eleştirilere gerçek anlamda açık, EGİAD’ın bir genç işadamları derneği olduğu gerçeğini attığımız her adımda ön planda tutan bir anlayışla hareket edeceğiz.

Bu duygularla başta sevgili Başkanım Seda Kaya olmak üzere tüm önceki dönem çalışma arkadaşlarıma huzurlarınızda emekleri ve katkıları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Genel Kurulumuza katılan tüm değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına en içten teşekkürlerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.

Hepinize ailelerinizle ve sevdiklerinizle güzel bir hafta sonu diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.