EGİAD: Basın Kulağımız, Gözümüz, Sesimiz

EGİAD: Basın Kulağımız, Gözümüz, Sesimiz

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gazetelerin halkın sesi olma yolunda büyük önem taşıdığını, tüm gazetecilerin bu özel gününü kutladığını söyleyen EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “Zor şartlar altında çalışan, toplumun sesi kulağı, gözü olan çalışan, çalışmayan, çalıştırılmayan tüm gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyorum” diye konuştu.

Toplumların gerçekleri öğrenmesinde ve kamuoyu oluşturulmasında birinci derecede etkili olan basının, yasama, yürütme ve yargıdan sonra en önemli güç olduğunu dile getiren EGİAD Başkanı Yelkenbiçer, “Günümüzde basın özgürlüğü konusunda en zor günlerini yaşayan Türkiye’de gazetecilerin 60 yılı aşkın süredir var olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlanıyor.

685324.jpg

Doğru, ilkeli ve objektif bir anlayışla görev yapan, kamuoyunu bilgilendiren, bizlere gerçekleri sunarak zorlu bir görev yapan tüm basın mensuplarımızı her zaman destekliyoruz. Onlar bizlerin gözü, kulağı ve sesidir. Büyük bir özveri ile toplumun haber alma özgürlüğü adına görev yapan gazetecilerimizin görev anlayışını takdirle karşılıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, yürüttüğümüz tüm çalışmalarda büyük desteğini aldığımız, kutsal bir meslek icra eden basınımıza teşekkürlerimizi sunuyor, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.