EGİAD Başkanı Yelkenbiçer'den, Selçuk Yaşar mesajı

EGİAD Başkanı Yelkenbiçer'den, Selçuk Yaşar mesajı

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, İzmirli duayen sanayici Selçuk Yaşar’ın vefatına ilişkin bir taziye mesajı yayınlandı.

Yaşar Holding ve TÜSİAD'ın kurucularından duayen iş insanı Selçuk Yaşar’ın vefatı nedeniyle bir açıklama yapan EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Türk sanayisinin ve ihracatının en önemli isimlerinden, İzmir merkezli en büyük holdinglerden Yaşar Holding ve Yaşar Üniversitesi’ni Türk ekonomisine kazandıran İzmirli duayen sanayici Selçuk Yaşar’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunduğunu dile getirdi.

e.jpeg

Sadece İzmir için değil Türkiye için de çok değerli bir iş insanı olduğunu belirten EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “Girişimcilik yönüyle birçok sanayiciye örnek olmuş, İzmir sanayisinin güçlenmesinde önemli katkıları olan duayen Selçuk Yaşar’ı rahmetle ve kentimize katkıları sebebiyle de minnetle ebediyete uğurluyoruz. Yaptığı yatırımlar ve kurduğu şirketlerle kentimizin gelişmesine katkıları büyük olmuştur, kendisine rahmet; ailesine ve kentimize derin kaybıyla sabırlar dilerim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.