EGİFED'dan Orman Yangınları İçin AKUT’a Bağış

EGİFED'dan Orman Yangınları İçin AKUT’a Bağış

Ülkemizin akciğerlerinin alevlere teslim olduğu ve yüzlerce hektar ormanın küle döndüğü yangınlarda sadece ağaçlar ve bitki örtüsü zarar görmekle kalmadı, o bölgede yaşamını sürdüren insanlar ve canlılar da telef oldu.

Yangınları söndürme çalışmaları devam ederken, EGİAD’ın da çatı kuruluşunda yer aldığı EGİFED Ege Genç İşadamları Dernekleri Fedarasyonu temsilcileri de destek kampanyası başlattı.

c7e2889f-3699-fea2-a841-bd7bced5cbca.jpg

Ege Bölgesi Genç İşadamları Federasyonu üyesi Dernekler; EGİAD – Ege Genç İş İnsanları Derneği, AKGİAD – Akhisar Genç İşadamları Derneği, BAGİAD – Balıkesir Genç İşadamları Derneği, BANGİAD – Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği, DEGİAD – Denizli Genç İş İnsanları Derneği, MAGİAD – Manisa Genç İşadamları Derneği, NAZGİAD - Nazilli Genç İşadamları Derneği olarak AKUT- Arama Kurtarma Derneği’ne bir bağış kampanyası başlattı.

5caa580a-9425-adf8-e408-5140f03ac8fc.jpg
Konuyla ilgili üyelerine çağrıda bulunan EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, kampanyaya katılımın büyük önem taşıdığını belirterek, “Operasyonlara katılan ve büyük bir iş birliğiyle çalışan tüm ekipler ve sivil toplum kuruluşları insan üstü bir varlık göstermiştir. Yangın felaketi ile boğuşan tüm il ve ilçe sakinlerimize geçmiş olsun. Vefat edenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz. Son günlerde yaşanan, insan, hayvan, ağaç ve birçok canı kaybettiğimiz yangın felaketlerinde daha büyük kayıplar yaşamamak adına AKUT var gücüyle bölgede faaliyette bulunmuştur. Deprem, yangın, sel tüm felaketlerde her daim yanımızda olan sivil toplum örgütü AKUT’a destek olarak felaket yaşadığımız bölgelere yardımımızı iletmek istedik. Yangınla mücadelede ekipman ihtiyacının karşılanması için AKUT’a destekte bulunacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.