EGİKAD, 8. yaşını coşkuyla kutladı

EGİKAD, 8. yaşını coşkuyla kutladı

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, EGİKAD’ın, kadın dayanışmasını ortaya koyan misyonunu uzun yıllar sürdüreceğini bildirdi. EGİKAD, 8. kuruluş yıldönümünü Swissôtel Büyük Efes İzmir’de düzenlenen gecede coşkuyla...

Kadın dayanışması vurgusu


EGİKAD’ın kuruluş misyonu gereği öncelikli olarak kadınların iş dünyasında daha etkin yer almasını ve kadın dayanışmasını sağlamak için projeler ürettiklerini vurgulayan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, derneğin bu kimliğini daha uzun yıllar sürdüreceğini söyledi.


Projelerimiz takdir gördü


Özellikle EGİKAD tarafından son dönemde ortaya konan proje ve fikirlerin İzmir kamuoyunda büyük bir takdir gördüğünün altını çizen Elmasoğlu, “İzmir’de faaliyet gösteren belediyeler ve üniversitelerimizle birlikte meydana getirdiğimiz Kadın Çalıştayları, En İyi Fikir Yarışması ve Aile Üniversitesi gibi daha pek çok projeyle şehrimizdeki çok sayıda kadınımıza ulaştık. EGİKAD iş kadınlarının yanı sıra, işsiz, evde oturan kadınlarımızın istihdama dahil edilmesine destekleyici ve uygulayıcı rolünü oynamaya devam edecek. Kadınların toplum hayatında da sorunlarını çözümü ve aktif olarak yer almasını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerle birlikte olan geçmiş dönem ve şimdiki dönem yönetim kurulu üyesi ile dernek üyesi arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Gecenin sonunda 8 yıl önce İzmir’de faaliyet gösteren 12 iş kadını tarafından kurulan EGİKAD’ın üyeleri, Başkan Betül Elmasoğlu ile kurucu başkan Işın Yılmaz kuruluş yıldönümü pastasını hep birlikte kesti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.