EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan 2017 mesajı

EGİKAD Başkanı Elmasoğlu'ndan 2017 mesajı

“2017’de huzurlu ve istikrarlı büyüyen bir Türkiye istiyoruz”

 

Ege İş Kadınları Derneği,(EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, 2016 yılını ülke olarak zor şartlar altında tamamladıklarını söyleyerek, 2017 yılında huzurlu ve istikrarlı büyüyen bir Türkiye istediklerini söyledi.  Türkiye’nin 2016 yılında birçok olay atlattığını hatırlatan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, “Milletimiz bir yılda darbe, çatışma ve birçok terör saldırısına maruz kaldı. Gerçekleştirilen bu hain eylemler hem ekonomimize hem de milletimize büyük zarar verdi. 2017 yılının ekonomik istikrarın sağlandığı, politik huzurun herkesi rahatlattığı, umutlu ve mutlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz” dedi.

“Kadınların şiddet görmediği bir yıl olsun”

2016 yılında birçok kadının şiddete kurban gittiğinin altını çizen Elmasoğlu, “2017 yılı kadınların şiddet görmediği, toplumun baskısı ile karşılaşmadığı bir yıl olsun. Kadınların siyasette daha fazla yer aldığı, ekonomide daha çok boy gösterdiği bir Türkiye için çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermeyeceğiz. Hem ülkemiz kazansın hem kadınımız kazansın” diye konuştu.

“Yatırımlar sürmeli”

Birçok iş adamı ve sanayici ile görüşmeler yaptıklarını da açıklayan Elmasoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde, iş adamlarımızın yatırımlarını sürdüreceğine yönelik mutlu haberler alıyoruz. 2017 yılı, 2016 yaralarının sarıldığı bir yıl olmalı. 2016’da birçok sektör ağır yara aldı. Bu yaraları sarmak için önümüzde uzun bir yıl var. Millet olarak iş dünyası olarak kenetlenip bu sorunlarında üstesinden geleceğiz” dedi.

“Terör bitsin”

Türkiye’nin 2016 yılında teröre çok fazla kurban verdiğini söyleyen Elmasoğlu, “Artık terör bitsin. Artık analar gencecik evlatlarını kaybetmesin. Terörün bitmesi için ne gerekiyorsa yapılsın. Biz iş dünyası olarak da teröre inat yatırımlarımıza devam edeceğiz dedik ve böylede olacak. Ekonomik durumlar ne olursa olsun teröre boyun eğmeyeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.