EGİKAD üyeleri 2017’de huzur istiyor

EGİKAD üyeleri 2017’de huzur istiyor

Elmasoğlu’dan teröre karşı yatırımlara devam talimatı

EGİKAD üyeleri 2017’de huzur istiyor

Elmasoğlu’dan teröre karşı yatırımlara devam talimatı

Ege İş Kadınları Derneği, (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ülke olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, “2016 Türkiye için kötü bir yıldı. 2017’de öncelikle huzur ve güvenliğimizin sağlanmasını istiyoruz” dedi. 
Geçtiğimiz günlerde yeni yerine taşınan EGİKAD Genel Sekreteri Feray Saraçoğlu’na ait LAMED Görüntüleme Merkezi’ne ziyarette bulunan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu ve üyeler, her şeye rağmen ülkelerine yatırıma devam edeceklerini mesajını verdiler. 

“Millet olarak kenetlenmeliyiz”

Millet olarak son günlerde kenetlenmenin önemine değinen Elmasoğlu, “Kayseri’de askerlerimize yönelik yapılan hain terör saldırısı 78 milyonu üzüntüye boğmuştur. Terörün amacı ülkemizde kaos yaratmak ve ülkemize yapılan yatırımları durdurmaktır. Biz iş dünyası olarak, teröre göğüs gererek yatırımlarımızı durdurmayacağız. Bugün EGİKAD Genel Sekreteri Feray Saraçoğlu’nun yeni iş yerini ziyaret ettik. Kadınlarımız ekonomiye gün geçtikçe daha fazla katkı sağlamakta. Bu hepimizi memnun ediyor” dedi.

Teröre karşı yatırımlara devam

2016’nın ekonomik ve politik açıdan zor bir yıl olarak kayıtlara geçtiğini hatırlatan Elmasoğlu, “2017 yılı yatırım ve ekonomik kalkınmanın fazla olduğu bir yıl olmalı. Bu sebeple, toplumsal huzur ve siyasi istikrarın yakalanması büyük önem taşıyor. Yabancı yatırımcıların ülkemize yatırım yapması açısından terör olaylarının kısa sürede son bulması gerekiyor. İç piyasada yatırım yapmak içinde döviz kurlarındaki dalgalanmanın son bulması ve iş adamlarının yatırım yapması içinde ülke içerisinde huzurlu bir güven ortamının yakalanması önem taşıyor” diye konuştu.

LAMED Görüntüleme Merkezi 1355 sok. Deniz Apartmanı  No:5/7 Alsancak İzmir’de faaliyetlerini sürdürecek. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.