EGİKAD'ın yeni yıl kutlaması kızlara burs oldu

EGİKAD'ın yeni yıl kutlaması kızlara burs oldu

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) İzmir Arena’da Yeni Yıla Merhaba Gecesi gerçekleştirdi.

İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’ın da katıldığı Gecenin açılışında konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, her anlamda ve hepimiz için zor geçen bir yılın sonuna geldiklerini belirterek, “Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Böylesine zor geçen bir yılın ardından 2022’den çok umutluyum" dedi.

emre-pinar-kilic-leyla-sokmen.jpg

Yeni yılda karşılaşabileceğimiz tüm engellerin üstesinden gelmemiz için tüm üyelere cesaret, umut, inanç, mutluluk, huzur ve başarı dilediğine işaret eden Kılıç, şöyle konuştu: “Yapılan her işten keyif alacağımız, ailemizi daha da büyüteceğimiz mutlu yıllarımız olsun. Ekonomide yaşanan sıkıntılara, işlerimizin her gün daha da zorlaşmasına rağmen güçlü kadınlar olarak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

izmir-vali-yardimcisi-hulusi-doganda-geceye-katildi.jpg

Gecede yılbaşı çekilişi de düzenlenirken, çekilişten elde edilen gelir kız çocukların okutulması için EGİKAD Burs Fonu’na aktarıldı. Gecede ayrıca ZMS Demir A.Ş. firmasının Sahibi Leyla Sökmen de Burs Fonu’na önemli miktarda bağış gerçekleştirdi. Gece Fix Project Orkestrası’nın birbirinden güzel şarkıları renklenirken, EGİKAD üyeleri doyasıya eğlenerek geçmiş yılın yorgunluğunu atarak, yeni yıl için enerji depoladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.