Eğitim-Bir-Sen'liler Kızılay'a can oluyor

Eğitim-Bir-Sen'liler Kızılay'a can oluyor

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şubesi, Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü kan bağışı kampanyası kapsamında Kızılay'a anlamlı bir katkı daha sağlayacak.

Yaklaşık 2 hafta sürecek kan bağışı kampanyası süresince İzmir'de ilçe temsilcilikleri aracılığıyla kan bağışı kampanyası yürütecek olan Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şubesi, kampanya süresi boyunca kan bağışının hayati önemine dikkat çekerek en az 2 bin ünite kan toplamaya çalışacak.

"Kızılay'a kan veriyoruz, Türkiye'ye can oluyoruz" sloganıyla yürütülecek kan bağışı kampanyasına geçtiğimiz hafta Urla ilçesinde başlanırken, kampanya 26 Mayıs Cuma günü Gaziemir ile sona erecek. Sendika üyeleri, Kızılay tarafından ilçelerde önceden belirlenen noktalarda kurulacak kan alma birimlerinde sabah 10 ile akşam 17 saatleri arasında bağışta bulunabilecek.

BİNA: KAN SÜREKLİ İHTİYAÇ

Konak'ta kampanyanın yürütüldüğü Kemeraltı girişi önündeki Kan Alma Merkezinde organizasyonu değerlendiren Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, kan ihtiyacı farkındalığına dikkat çektikleri ve Kızılay’a katkı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Bina, "Kızılay'ın 'kan bankası' projesinin ortaya çıkmasında emeği geçenlere millet olarak teşekkür etmemiz lazım. Eğitim-Bir-Sen İzmir olarak, bu farkındalığı artırmak, kan ihtiyaç stoğuna katkı sağlamak için böyle bir organizasyon üstlendik. Millet olarak kardeşliğimizi pekiştirecek, bizi bir arada tutacak bu tür sosyal projelere desteğimizi sürdüreceğiz. Unutmayalım ki kan sürekli bir ihtiyaçtır” ifadelerinde bulundu.

HEDEF 2 BİN ÜNİTE KAN


Kan bağışı kampanyasının Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube olarak yılda 2 kere gerçekleştirileceğini söyleyen Bina, “Teşkilatlarımız kan bağışı kampanyası için adeta kenetlenmiş durumda. Kampanyayı yılda en az 2 kere düzenlemeye karar verdik. Şimdiye kadar güzel bir kampanya süreci geçirdik. Proje boyunca Kızılay'a 2 bin ünite kan bağışında bulunmaya çalışacağız. Şimdiye kadar kampanyaya ilgi gösterip kan bağışında bulunmuş tüm üyelerimize teşekkür ederim. Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube olarak, Kızılay ile dayanışmamız bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Konak'taki kan bağışı organizasyonuna Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.Gökay Gök, Kızılay İzmir Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul, Eğitim-Bir-Sen Konak Temsilcisi Mehmet Ayaz, şube ve okul müdürleri ile Eğitim-Bir-Sen'liler katıldılar. Bina ayrıca, Kızılay'a kan bağışında bulunulması için sendika üyelerine kısa mesaj ve sosyal medya yoluyla da çağrıda bulunduklarını belirtti. Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.Gökay Gök de, Kızılay'a katkıları ve oluşturulan kan bağışı duyarlılığından dolayı Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina’ya bir teşekkür belgesi verdi.

unnamed-(3)-114.jpg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.