Eğitim Dostları EÇEV İçin Bir Araya Geldi

Eğitim Dostları EÇEV İçin Bir Araya Geldi

EÇEV, pandemi nedeniyle ara verilen eğitime destek etkinliklerine Köstem Zeytinyağı Müzesi’ne düzenlenen gezi ve öğle yemeğiyle yeniden merhaba dedi.

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal etkinliğin açılış konuşmasında bağışlarıyla eğitime destek olan herkese teşekkürlerini ileterek, topluma, doğaya, tüm canlılara karşı duyarlı bireyler yetiştikçe dünyanın daha güzel olacağını vurguladı.

225de0e0-24b2-4d2f-a47f-1bbb4050d82e.jpeg

Konuklar, müzenin kurucularından Güler Köstem’in, Köstem Zeytinyağı Müzesi’nin kuruluş hikayesini ve özelliklerini anlatmasıyla müzeyi gezdiler. Her yaştan çocuk ve gencin eğitim yaşamı boyunca en temel insan haklarından olan “eşit ve yetenekleri doğrultusunda eğitim” fırsatlarına erişebilmesini, çağdaş bilgilerle donanmış, kültürlü, görgülü, becerikli, üretken bireyler olarak toplumda yer almasını sağlamayı amaçlayan EÇEV; eğitim bursları ve etkinlik merkezleriyle her yıl maddi olanakları kısıtlı 1.500 çocuk ve gencin eğitim yolculuklarına destek veriyor. EÇEV'li her çocuk yıl boyunca kişisel ve mesleki gelişim seminerlerine, kültür – sanat – bilim – spor atölyelerine, gezilere, sosyal etkinliklere katılıyor, gönüllülük yapıyor.

8601d7f1-3205-439a-b92d-e7032d887dae.jpeg

EÇEV, yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle kentimizin sosyal ve kültürel hayatını renklendirirken, eğitime destek çalışmaları için kaynak yaratmayı hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.