Eğitim farkı olmadan ek gösterge!

Eğitim farkı olmadan ek gösterge!

Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği İzmir Şubesi Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasında, hiç bir siyasi görüşün temsilcisi olmadıklarını ve sadece haklarını dile getirdiklerini belirten Derneğin İzmir Şubesi Başkanı Altan Yenice, "Kanun Hükmünde Kararname ile Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı'da İçişleri Bakanlığı'na bağlandı.  Böylelikle 657 sayılı devlet memuru kanununa tabi olundu. İç güvenlik hizmeti, bakımından aralarında hiç fark bulunmayan bu üç önemli teşkilatın ikisine nazaran Emniyet Genel Müdürlüğü'nün personellerinin ek göstergelerinin düşük gösterilmesi ve bu üç teşkilat mensupları arasında özlük haklar konusunda bir eşitsizlik olduğu görülmekte" dedi.

whatsapp-image-2018-06-08-at-16.33.34-(1).jpeg
Sözlerine 3600 ek gösterge istediklerini  vurgulayarak devam eden Yenice, " Eğitim farklarından dolayı farklı göstergelerden gösterilen Emniyet Genel Müdürlüğü personeleri emekli olunca maaşlarını da bu göstergelerden alıyor. Yapılan çalışmalarda yüksek okul mezunu personellimiz hem çalışırken maaşında hemde emekli olunca maaşını yüksek almakta. Bu ek göstergelerle ilkokul, ortaokul ve lise mezunu personeller yok sayılmakta" diye konuştu. 

whatsapp-image-2018-06-08-at-16.33.33.jpeg
Cumhurbaşkanına seslenen Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği İzmir Şubesi 3600 ek gösterge istediklerini  dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.