Eğitim fuarı gençleri bekliyor

Eğitim fuarı gençleri bekliyor

Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarlarının üçüncü ayağı, İzmir’de gerçekleşecek.

İzmir’de devam edecek olan Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarında yurtdışında eğitim alma hayali olan gençler, gelen okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma ve bilgi alma imkanı yakalayacak. Fuara katılmak için web sitesi üzerinden kayıt yaptırılıp ücretsiz davetiye alınabilir.

1668758385-fuar-g-rsel-2.jpg

15 BİNİ AŞKIN GENÇ AKIN ETTİ!

Bu yıl katılımın daha da arttığını, İstanbul ve Ankara’daki fuarlara 15 bine aşkın gencin katılım sağladığını belirten Akare Fuarcılık Genel Müdürü Engin Coşar, kategorilere göre en çok tercih edilen ülkelerin değişiklik gösterdiğini vurguladı. Coşar tercihlere yönelik şunları söyledi: “İngiltere çalışma izni verdiği için master programlarına başvuru oldukça fazla. İtalya devlet üniversiteleri ve Almanya uygun fiyatları olduğu için çok tercih ediliyor. Dil okullarında İrlanda’da yine çalışma izni verdiği için en popülerler arasında… Kanada da üniversite sonrası yaşama imkânı sağladığı için tercih sebepleri arasında önemli bir yer tutmaktadır.”

1668758389-fuar-g-rsel-3.jpg

FUAR KATILIMCILARINA ÖZEL BURS İMKANLARI

110’dan fazla kurumun katılacağı ve dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesinden de katılımcıların yer aldığı Akare Yurt Dışı Eğitim Fuarları’nda, katılımcılara özel burs imkanları, başvuru ücretinin alınmaması, yine fuara özel sunulan indirimler ve fuara özel kontenjanlar dikkat çekiyor.

Dünyanın en iyi ilk 500 üniversitesinden 28. sırada bulunan The University of Manchester, 64. sırada yer alan The University of Warwick, 79. Sırada olan The Hong Kong Polytechnic University’nin de gençlerle buluştuğu fuarda, ABD ve İsveç Konsolosluk yetkilileri, İrlanda vize ofisi, DAAD, Fulbright, EducationUSA ve British Council yetkilileri de yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.