Eğitim Garajı, İlk İletişim Ofisini İzmir’de Açtı

Eğitim Garajı, İlk İletişim Ofisini İzmir’de Açtı

Türkiye'nin ilk konsept kurs merkezi Eğitim Garajı, ilk iletişim ofisini İzmir'de açtı.İzmir Alsancak’ta yer alan iletişim ofisinde İzmir ve Ege’deki açılacak kurslar koordine edilecek. 

Eğitim Garajı Sınavlara Hazırlık Kursları, farklı anlayışı ve vizyonuyla eğitime farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin ilk konsept kurs markası Eğitim Garajı Eğitim Kurumları, çok kısa sürede tüm Türkiye’de şubeler açmayı hedefliyor. Eğitim Garajı, ‘Sizi geleceği değiştirmeye davet ediyoruz’ ilkesiyle farklı ve tecrübeli konseptini öğrencilerle kısa sürede buluşturmayı planlıyor.  Eğitim Garajı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Eğitim Danışmanı Adem İriç, yeni markaları ve hedefleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. 

İriç, “Kursçuluğa yatırım yapan tek markayız. Eğitim Garajı’nın ardında her detayı uzmanlar tarafından geliştirilmiş bir sistem var. Eğitimde çeyrek asırlık danışmanlık ve yönetim tecrübemizi, öğrencilerimize konsept bir kurs markasıyla tanıştırarak göstermek istiyoruz. Öğrenci iletişimi üzerine iletişim uzmanlarımızla çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca kurslarımız mimarlarımız tarafından öğrencilerimizin özgürlüğü temasıyla tasarlanıyor. “ dedi. 

Kursçuluğu hak ettiği konuma taşımak istediklerini vurgulayan İriç, standartların dışında , eksikleri tamamlayan, güçlü merkezi yönetimi ve iletişim dili ile lider marka olmayı hedeflediklerini anlattı. 

GARAJ TAM ÖĞRENME MODELİ; GEN9

GEN9, öğrenciyi her alanda kavrayan, istenilen hedefe ulaşıncaya kadar pes etmeyen, her bir öğrenci beraber hedefe varana dek mücadele eden en gelişmiş kurs eğitim modeli olduğunu aktaran İriç, “GEN9’la eğitim sizinde geninizde olacak” dedi.

GARAJ 360; KARMA YAYIN SETİ

‘Eğitim Garajı’ hakkında bilgi vermeye devam eden İriç, “Başarılı bir eğitimin en önemli argümanı, zengin içerikli yayınlar ve eğitim gereçleridir. Bu konuda tek kaynaktan, tek bir yayınevinden temin etmek yerine Türkiye’nin en iyi yayınlarını bir araya getirerek karma yayın seti oluşturduk. ‘Garaj 360’ adını verdiğimiz bu yayın setimizde tek yayına bağlı kalmadan uzman kadrolarımız tarafından tespit edilen karma setlerimiz kullanılacak. Deneme sınavlarında, dijital yayınlarda, konu anlatım kitaplarında, soru bankalarında, zengin deneme sınavlarında ve çeşitli yaprak testlerde bu karma yayın politamızı uygulayacağız. “

PEDAGOJİK DEĞERLENDİRMELERLE HAZIRLANAN MİMARİ TASARIMLAR

 “İletişim uzmanlarımız tarafından kursumuzun marka ve iletişim dili; gençliğin, öğrencilerin dilinden, hayallerinden, taleplerinden oluşan bilgilerle geliştiriliyor. Fiziki alanlardaki öğrencilerimize özel alanlar, pedagojik değerlendirmelerle hazırlanıyor. Kurslarımızın mimari tasarımları farklılığımızı ortaya çıkaracak.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.