Eğitim-İş Sendikası'ndan Başkan Çiçek’e ziyaret

Eğitim-İş Sendikası'ndan Başkan Çiçek’e ziyaret

Eğitim-İş Sendikası İzmir 5 No’lu Şube Menderes Temsilciliği, Başkan İlkay Çiçek’i ziyaret etti. Çiçek, eğitime ve öğretmenlere her zaman destek verdiklerini belirterek ziyaretten dolayı sendika yönetimine teşekkür etti.

MEDYA EGE - Eğitim-İş Sendikası İzmir 5 No’lu Şube Menderes Temsilciliği yönetimi, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, eğitim alanındaki çalışmalar ve yerel yönetimlerle sendikal iş birliği konuları ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eğitim-İş Sendikası İzmir 5 No’lu Şube Menderes Temsilciliği yönetimini belediyemizde ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Görüşmede, ilçedeki eğitim kurumlarının ihtiyaçları, öğretmenlerin çalışma koşulları ve eğitimde dayanışma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Çiçek, Menderes Belediyesi olarak eğitime ve öğretmenlere her zaman destek verdiklerini belirtti.

g4gahtpwmaa-qxh.jpg

g4gahtrw0aaax5q.jpg

g4gahtpwwaa12ci.jpg

g4gahtoxuaa9qxf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.