Eğitimcilerden çalışmalar

Eğitimcilerden çalışmalar

Ulusal Eğitim Dernekleri Federasyonu ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği Genel Başkanı Dr. Adem Çilek'in öncülüğünde eğitimciler 2020'de büyük başarılara imza attı. 

ULUDEF çatısı altında yer alan 8 dernek, pandemi sürecinde de çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Türkiye'nin en büyük ve en etkili derneği olan ve öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sunmayı amaçlayan EYUDER; Türkiye'de 81 il, 400' ü aşkın ilçe temsilcisi, 40 ülke temsilcisi ve binlerce üyesi ile adından söz ettiriyor ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Geleceğin Okulu Akreditasyon Programı, Liderlik Akademisi, Projeler, Teşkilatlanma, Bilim ve Danışma Kurulu gibi 24 alt alanda faaliyetlerine devam eden EYUDER'in 2020 çalışmaları derneğin etkililiğini net olarak gösteriyor.

Öte yandan Türkiye'nin en büyük online bilimsel toplantısı olan EYFOR XI yüksek bir katılım ile geride kalırken, Ulusal ve Uluslararası Kongrelerde 86 bin 774 katılımcı yer aldı. Her türlü online toplantı altyapısına sahip bir teşkilatlanma olarak EYUDER, 1155 ulusal ve uluslararası program ve 769 eğitim faaliyeti düzenledi. Kongre ve eğitimlerin yanında basılı eğitim materyalleri de üretildi. ISBN'li 13 yayın, 25 dergi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığının basımını gerçekleştirdiği ve yayına koyduğu 9 kitap çalışmasına da aktif katkı sağladı. Çok sayıda il, ilçe ve farklı kurumlarla iş birliği protokolü imzaladı. İl ve İlçe Protokolleri çerçevesinde 65 program düzenlendi. Sadece yönetici ve öğretmenlerin değil, öğrencilerin de gelişimine katkı sunan dernek, 150 yurt dışı öğrenci eğitimi gerçekleştirdi.

Etkili teşkilatlanması ile giderek daha da güçlenen ve büyüyen EYUDER ailesi, eğitim adına birbirinden önemli ve değerli çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.