Eğitimcilerden Özgener'e tam destek

Eğitimcilerden Özgener'e tam destek

3 Ekim'de yapılacak İzmir Ticaret Odası komite, meclis ve disiplin kurulu üyelerinin belirleneceği seçimler öncesinde eğitimcilerin temsil edildiği 35'inci komitenin üyeleri bir araya geldi.

Pazartesi günü yapılacak seçimlerden güçlenerek çıkacaklarını söyleyen komite üyeleri, önceki dönem görev yapan komite üyelerinin yanı sıra kadrolarını daha da güçlendirerek yeni dönemde de bu göreve talip olduklarını açıkladı.

izto-secim2.jpeg

Grubun eğitim komitesi meclis üyesi adayı olan Mustafa Tektaş, "Yeni dönemin bütün eğitim paydaşları için hayırlı olmasını diliyoruz. Eğitim camiamıza, şehrimize, ülkemize; başarılı, sağlıklı, huzurlu, eğitim ortamı oluşturması konusunda tüm paydaşlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı. Eğitimciler, mevcut İZTO Başkanı Mahmut Özgener'e destek vereceklerini de duyurdu.

Toplantıda 35'inci komite üyelerinden Mehmet Turan, Kadir Açıkbaşlar, Öğün Taş, Hakan Alabalık, Aysun Önal Uyar, Filiz Döner ve komitesi meclis üyesi adayı Mustafa Tektaş yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.