Eğitime Destek İçin EÇEV’in Yaz Yemeğinde Buluştular!

Eğitime Destek İçin EÇEV’in Yaz Yemeğinde Buluştular!

İzmirli eğitim dostları EÇEV’in geleneksel eğitime destek yemeğinde bir araya geldi.

 

Her yaz Çeşme’de düzenlenen Geleneksel EÇEV Yaz Yemeği, Çeşme Boyalık Beach Otel ev sahipliği ve sponsorluğunda gerçekleşti. Çeşme Boyalık Beach Otel'de Blue Note Orkestrası eşliğinde “Eğitime Destek Gelecek Umut” sloganıyla düzenlenen “Geleneksel Yaz Yemeği’ne seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Eğitim konusunda faaliyet gösteren en büyük yerel vakıflardan olan EÇEV, kurulduğu 1995 yılından bu yana çağdaş, bilimsel, düşünen, sorgulayan nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyor. “Eğitimde fırsat eşitliği” vizyonuyla çalışan EÇEV, çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim merkezleriyle kişisel gelişim, yurtlarıyla barınma, burslarıyla da sosyal destek imkânı oluşturarak her yıl binlerce öğrencinin hayatına dokunuyor. Genç nesiller için daha fazla çağdaş eğitim fırsatı sunabilmek amacıyla düzenlenen yemekte konuklara seslenen Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu; “Vakfımızın 23 yıl önce kurulduğu koşullar bu gün de geçerliliğini koruyor; gelecek için her zaman umutlu olmalıyız; çünkü paydamız çocuklar. Charles Darwin “Ne en güçlü olan, ne de en zeki olan tür hayatta kalır. Hayatta kalan, değişime en iyi adapte olabilendir” demiş. Vakfımız, gönüllüsüyle öğrencisiyle, çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun projeler üreterek varlığını sürdüren güçlü bir vakıftır; bunun için çok mutlu ve gururluyuz. Ege’nin eğitim alanında iyi işler üreten bir değeri olarak, bunu tamamen sizden aldığımız güçle yapıyoruz. Pek çok arkadaşımız vakıf için projeler üretiyor ve bize destek oluyor. Biz, sizlerle birlikte var oluyoruz. Çok büyük bir gönüllü ordumuz var. Buradan hepsine çok teşekkür ediyorum. Eğitimde fırsat eşitsizliği ile mücadele etmeyi ortak paydamız yapmışsak ve konumuz çocuklarsa, gelecek için umutlu olmalıyız; çocuğun olduğu her yerde her zaman umut da vardır. Çok çalışacağız, güçlüyüz ve yorulmaya hakkımız yok” dedi. Öğrencilerin eğitimlerini sürdürebilmelerinin önemine dikkat çeken Reşitoğlu, tüm İzmirlileri eğitime destek olmaya davet etti.

Konuşma sonunda geceye ev sahipliği yapan kurumlara, katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür belgeleri sunuldu. Geceye ev sahipliği yaparak, konuklara leziz ikram sunan Boyalık Beach Otel Çeşme’ye, süslemeleriyle organizasyona zarafet katan Tor Ajans’a teşekkürlerin sunulmasının ardından Blue Note Orkestrası sahne aldı. Orkestranın gece boyunca süren hareketli müziği ve renkli sohbetler eşliğinde keyifli ve unutulmaz gece yaşayan konuklar, gelecek yaz yemeğinde yeniden buluşmak için sözleştiler.        

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.