Ekarte Akademi eğitim hayatına başladı

Ekarte Akademi eğitim hayatına başladı

Ekarte Akademi yapılan açılış töreni ile Gaziemir merkezde eğitim hayatına başladı.

 

Ekarte Akademi güçlü eğitim kadrosu, yeni nesil eğitim sistemi ve başarı odaklı bir bakış açısıyla saygıdeğer misafirlerin katılımıyla açıldı.

Misafirler arasında Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İzmir Gaziemir Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz,  Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman, Türkiye Gençlik Vakfı İzmir İl Başkanı Yasin Keskin ve yönetimi, Ak Parti Milletvekili Adayları Adil Yüksel ve Halil Cüneyt Açıl, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ve Gaziemir Spor Kulübü Başkanı İsmail Calpbinci ve yönetimi de yer aldı. Açılışta konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ‘’Bugün sizlerle burada olmaktan çok mutluyum, zaten İsmail kardeşimi çok severim,  güzel evlatlarımızı böyle güzel bir eğitim kurumuyla tanıştırıp, Gaziemir’de hayata geçirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz.’’ dedi. Ayrıca yeni Milli Eğitim Bakanımıza da başarılar dilediğini, bu sene eğitim alanında hepimizi çok güzel günlerin beklediğini, bir anne olarak da bunu hissettiğini ve istediğini ekledi. ‘’Bizler de siyaset adına elimizden geleni yapacağız’’ dedi.

Ekarte Akademi Kurucusu İsmail Yaşadı yaptığı konuşmasında öğrencilerine huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini dilerken kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerinin sözünü verdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.