Eker, “Hemen düğmeye basarız”

Eker, “Hemen düğmeye basarız”

Manisa’nın Selendi ilçesinde 56 mahalle muhtarı ile buluşan DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker, talepleri dinledi. Bölgedeki çalışmaları anlatan DSİ 2. Bölge Müdürü “İstenen projeler yasal standartlara uygun ise hemen düğmeye basarız” diye konuştu.

DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker Manisa Selendi’de muhtarlarla bir araya geldi. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar ve 56 mahalle muhtarı katıldı.


Toplantıda muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Ali Fuat Eker “ Son yıllarda bölgede sık sık yaşanmaya başlayan su baskınları için dere yataklarında çalışmalar yürütüyoruz. Ancak üreticimizin taşkın koruma yapılarının yanı sıra gölet ve baraj talepleri de var. Tüm muhtarlarımızı dinledik. Notlarımızı aldık. Getirilen önerileri tek tek inceleyeceğiz. Pek çok yerde ya zemin uygun olmuyor ya da yeterli su kaynağı bulunmuyor. Şayet uygun su ve yer tesbit edilirse; ve yatırım maliyeti de rantabl olursa hemen düğmeye basarız” dedi. 

Tüm Manisa gibi Selendi’de de daha çok projeyi hayata geçirmek istediklerini kaydeden Eker” Çiftçimizin daha çok kazanması için elimizden geleni yapıyoruz. Önemli olan doğru kaynakları doğru yerlerde kullanarak; hızla ekonomiye artı değer kazandırmak. Biz biliyoruz ki çiftçi kazanırsa Türkiye kazanır” diye konuştu.

Selendili muhtarların talepleri  ile bizzat ilgileneceğini kaydeden DSİ 2. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker; “Selendi de daha çok projeye imza atıp vatandaşımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.