Ekmeksiz plajı kaderine terk edilmiş durumda

Ekmeksiz plajı kaderine terk edilmiş durumda

Seferihisar Belediyesi tarafından temizleme koruma yada yaptırım şansı olmayan Ekmeksiz plajı kaderine terk edilmiş durumda.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde kum ve deniz suyu temizliği açısından Phuket Plajlarını aratmayan Ekmeksiz Plajı Tabiat Parkı güvenlik ve ilgili kişilerin olmaması, çöplerin sağa sola bırakılması ve plaj girişinde gelişi güzel bırakılan arabalar yüzünden yangın, hastalık ve trafik tehlikesi içinde kaderinin ne olacağını bekliyor.

Orman Bakanlığı Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne ait olan ve Seferihisar Belediyesi tarafından temizleme koruma yada yaptırım şansı olmayan Ekmeksiz plajı kaderine terk edilmiş durumda.

Belediye Bakanlıktan Resmi Talepte Bulundu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar da başkanlık yaptığı 2019’un Ocak ayında plajın halka açılmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne de resmi talepte bulunduklarını belirtmiş “Seferihisar Belediyesi olarak “Mavi Bayrak”la buluşturup, ücretsiz olarak 11 plajda sunduğumuz hizmeti, Teos Ekmeksiz Tabiat Parkı’nda da sürdürmek mümkündür. Belediyemiz tarafından, söz konusu Mavi Bayraklı plajlarda verdiğimiz hizmet, mobil wc, duş, şezlong, şemsiye, cankurtaran ve temizlik hizmetlerini kapsamaktadır. Engellilerin kullanım imkanları dahil olmak üzere, güvenlik ve temizlik standartlarının evrensel ölçülerde güvence altında tutulduğu ve hiçbir satış ünitesinin yer almadığı plajlarda, tüm hizmetler ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulmaktadır. Tarım ve Orman Bakanlığınızın, Belediyemize bu kapsamda vereceği yetki ile Türkiye’nin en çok Mavi Bayraklı halk plajına sahip olma unvanını taşıyan Seferihisar, bu unvanını Teos Ekmeksiz Plaj ve Parkı’yla taçlandırmış olacaktır” demişti.

4(6).jpgekmeksiz-cop.jpgcop-1024x576.jpg

Kaynak:seferihisarhaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.