Ekol Hastanesi Almanya Basınında

Ekol Hastanesi Almanya Basınında

Elde ettiği başarılarla yerel ve ulusal basında adından sıkça söz ettiren Ekol Hastanesi, Türkiye sınırlarını da aşarak Almanya basınında yer aldı.

Almanya’nın Post Aktüel gazetesinde yer verilen haberde Ekol Hastanesi’nin başarıları konuşulurken, Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Günhan Güngör’ün birlikte gerçekleştirdiği endoskopik yöntem ile burun içinden beyin tümörü ameliyatı da yer buldu.

Avrupa’nın da EKOL’ü

Post Aktüel gazetesi KRV Temsilcisi Murat Pehlivan’ın kızı da sürekli burun kanaması ve nefes almada güçlük şikâyetleriyle tavsiye üzerine Doç. Dr. Çağlar Çallı’ya muayene oldu. Fonksiyonel ve estetik burun cerrahisi operasyonu sonrasında kibar bir görüntü ve sağlıklı bir buruna kavuştu. Murat Pehlivan Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı ile yaptığı röportaj sonrası Almanya’da yayınladığı haberinde şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye’nin İzmir şehrinde 2007 yılında Kulak-Burun-Boğaz Tıp Merkezi olarak hizmete açılan ve daha sonra genel hastaneye dönüşerek günümüz itibari ile 17 branşta hizmet veren Ekol Hastanesi adeta Avrupalıların adresi oldu. KBB, göz ameliyatları ve birçok estetik ameliyatlar ile başlayan başarılı operasyonlarına son olarak beyin tümörünün burun deliğinden girilerek alınma işlemini ekleyen ve sağlıkta bir ekol olan Ekol Hastanesi’nde yapılan ameliyatlar dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Avrupa’da da oldukça yoğun ilgi görüyor. Ekol Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağlar Çallı geldikleri noktaya hastanede kullanılan ileri teknolojinin yanı sıra, alanında uzman ve başarılı hekimler ile güler yüzlü ve işine dört elle sarılan personeller sayesinde ulaştıklarını belirtti."

239b0c5c363e7941181f4995c30d04e0-large.jpg

Burun Estetiğinin Aranan Adresi

Baş – boyun tümörleri, guatr ve tiroid cerrahisi, bademcik ve geniz eti ameliyatları, estetik burun ameliyatları ve endoskopik sinüs cerrahisi, kulak mikro cerrahisi ve otoskleroz gibi alanlarda uzun yıllardır başarılı operasyonlar gerçekleştiren ve bu alanda uzmanlaşan Doç. Dr. Çallı, “KBB konseptimizi saklı tutup tüm branşları hastanemize katarak genel hastaneye dönüşme sürecini tamamladık. Özellikle burun estetiği için Avrupa’ dan çok fazla tercih ediliyoruz” açıklamasında bulundu.

17 Branşta Hizmet

Ekol Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Doç. Dr. Çağlar Çallı, “Ekol Hastanesi hali hazırda KBB, Estetik ve Plastik Cerrahi, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kardiyoloji, Nöroloji, Psikiyatri, Ortopedi ve Travmatoloji ve Dahiliye başta olmak üzere 17 branşta; 10’u profesör, 10’u doçent olmak üzere 100 uzman hekim kadrosu ile hizmet veriyor. 17 yıldır başta İzmir olmak üzere ülkemizden ve Avrupa’dan birçok hastanın tedavisini gerçekleştirdik. Bu anlamda bize güvenerek hastanemizi tercih eden tüm hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güvene layık olabilmek adına yeni yatırımlara devam edeceğiz” diye konuştu.

basliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.