Ekonomi Üniversitesi'nden EGOD işbirliği

Ekonomi Üniversitesi'nden EGOD işbirliği

Sektörün ihtiyaç duyduğunu servis ve satış konusunda nitelikli iş gücü ihtiyacının karşılanması adına İzmir Ekonomi Üniversitesi ile işbirliği ve ortak projeler hazırlamaya karar verildi.

EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun öncülüğündeki EGOD heyeti, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Otomotiv sektöründen gelen İZTO Başkanı Özgener ve EGOD kurucularından olan İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz’ın, hem EGOD hem de sektör için büyük şans olduğunu söyleyen EGOD Başkanı Torun, “Sektör olarak temel eksiğimiz nitelikli iş gücü. Özellikle satış ve servis konusunda eleman sıkıntısı çekiyoruz. Bu konuda İzmir Ekonomi Üniversitesi ile işbirliği yaparak bu alandaki açığı kapayabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

333.jpeg

Ekonomi Üniversitesi EGOD işbirliği

İZTO Başkanı Mahmut Özgener ise EGOD’un otomotiv sektörü açısından son derece önemli bir STK olduğunu ifade ederek, “Sektörün nabzını tutmak adına EGOD önemli bir misyon üstleniyor. Ziyaretlerinden dolayı memnun oldum, sektörün sorunlarını konuştuk.

Sektörün temel problemi olan nitelikli iş gücü konusunda İzmir Ekonomi Üniversitesi ile EGOD’u bir proje çerçevesinde buluşturmaya karar verdik. Akademi ile sektörün işbirliği son derece önemli ve değerli” açıklamasında bulundu.

İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ise EGOD’un çok önemli sorumlulukları olduğunu hatırlatarak, “Sektörün sorunlarının çözümünde ellerini taşın altına koyan EGOD’u kutluyorum. Bir otomotivci olarak nitelikli personel sorununu bende kendi firmamda yaşıyorum. Bu konuda Ekonomi Üniversitesi ile EGOD beraber bir proje üretebilirlerse sektör açısından çok faydalı olur” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.