Ekonomili Sarıtaş, Huwai'de üst düzey göreve geldi

Ekonomili Sarıtaş, Huwai'de üst düzey göreve geldi

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı mezunu Arda Sarıtaş, Huawei firmasında üst düzey göreve seçildi.

İEÜ Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı’ndan 2018 yılında mezun olan Arda Sarıtaş, olası bir iş kazasının önüne geçmek için titizlikle çalıştıklarını, eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerini de kendisinin üstendiğini ifade etti. Sarıtaş, “Çalıştığım firma, sadece akıllı cihaz ya da telefon değil, güneş enerji sistemi ve baz istasyonu gibi farklı alanlarda da faaliyet gösteriyor. Bunlar çok önemli, iş güvenliği alanında da bir o kadar dikkat edilmesi gereken alanlar. Üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu. Bu çok uzun bir süre değil ve ben bu süre içerisinde hep çalışmaya, kendimi geliştirmeye, yenilikleri takip etmeye odaklandım. Büyük projelerde görev almak, benim için fırsat oldu. Dört yılda gelinebilecek en iyi noktalardan birine geldiğimi düşünüyorum” dedi.

arda-saritas-1.jpeg

HEP EN İYİSİNİ YAPMAYA ODAKLANIYORUM

İEÜ’lü Sarıtaş, sözlerini “İlk etapta iş sağlığı ve güvenliği alanında eğitim almak gibi bir düşüncem yoktu. Ancak babam, bu alanın gelişime her daim açık olduğunu, bu bölümü seçmem gerektiğine ilişkin beni yönlendirdi. Düşündüm ve babama güvenerek kariyer hedefimi bu alanda ilerletmeye karar verdim. Eğitim sürecim çok iyi geçti, üniversitemin sağladığı imkanlar sayesinde sektörden çok sayıda kişi ile tanıştım. Mezun olduktan sonra da üniversiteye gelerek bazı etkinliklerde öğrencilerle bir araya geldim, onlara deneyimlerimi aktardım. Eğer bir işi severek ve önemseyerek, en iyisini ortaya koymak için yapıyorsanız, başarı size giderek yaklaşıyor. Ben de bu düşünceyle hareket ettim ve hedeflediğim noktaya ulaştım. Yetişmemde büyük emekleri olan, beni destekleyen tüm akademisyenlerime, üniversiteme teşekkür ediyorum” ifadeleri ile sonlandırdı.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.