Ekranınıza Bakanlardan Rahatsızsanız...

Ekranınıza Bakanlardan Rahatsızsanız...

Akıllı telefon kullanırken yaşanan en rahatsız edici durumlardan biri bu uygulama ile ortadan kalkıyor. Privacy Shade ile telefonu kullanırken, ekranınızı gizleyin!

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile edinilen en kötü alışkanlıklardan biri de yanınızdaki kişinin ekranına bakıp, durmak olabilir. Özellikle toplu taşıma sırasında başımıza gelen bu olay yerini almış durumda
 
BLACKBERRY KULLANICILARINA HARİKA UYGULAMA
 
Artık eski dönemlerindeki kadar iyi durumda olmasa da Blackberry arada sırada harika fikirleri ile çıkageliyor. Özel hayatın gizliliği noktasına hayli önem veren bir firma olan BlackBerry, Privacy Shade isimli uygulama ile yeniden gündemde.
 
Bu uygulama basitçe ana ekranınızı meraklı gözlerden gizlerken, sizin de rahat rahat ekranı kullanmanıza olanak sağlıyor. Zaten uygulamanın Google Play'de bulunan açıklama kısmında da aynen şunlar yazıyor:
 
"Privacy Shade, hala tam ekranla etkileşimde olmanıza izin verirken, kontrol ettiğiniz küçük bir görüntüleme alanı haricindeki her şeyi engelleyerek çevrenizdeki kişilerin ekranınızı görmesini engeller."
 
Ayarlanabilir bir ölçeklendirme sunan uygulama, sadece sizin dokunduğunuz alanın görülmesini sağlıyor. İsterseniz de saydamlığı değiştirerek ortama tamamen uyumlu hale getirebiliyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.