Ekrem Arpak Şaşırttı

Ekrem Arpak Şaşırttı

Son dönemde Halk Müziği ve Anadolu Rock Müziğinin başarılı sanatçılarından Ekrem Arpak'ın resmi Tiwitter hesabında ki paylaşımı takipçilerini şoke etti!..

Ülke çapında büyük ses getiren Türkülerin Kardeşliği Turnesi kapsamında 29 Temmuz'da Siverek'ten sahne alacak ve burada çarpıcı bir klip çekme kararı alan Arpak'ın ironik paylaşımları sevenlerini üzdü.

MÜZİĞİ BIRAKIYOR MU!

" Evet; 29 Temmuz Siverek Konserim Memleket sevdasına adadığım ve bu sevda ile savurduğum türkülerin yolculuğunda finalimdir!.. 
Sahne artık görmeyenlerin, kör bakanların, yalancı, riyakarlarındır!.. " paylaşımı ile sahneleri bırakma kararı aldığı imasında bulunan başarılı sanatçının neden böyle bir paylaşım yaptığı tartışılıyor.

KİMLERE TEPKİ GÖSTERDİ?
Ad vermeden tepkisini paylaşan Arpak'ın 20 Mayıs Konseri sırasında kendisine yapılanlardan dolayı kırgın olduğu biliniyordu.

KISA SÜREYE BÜYÜK BAŞARILAR

2013 Yılında kardeşi Mehmet Arpak ile kurduğu " Arpak Kardeşler " Müzik Grubu ve ilk solo albümleri olan " Mevsimsiz Türküler " ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Ekrem Arpak dört yıla büyük başarılar sığdırdı.
Özellikle çektiği sosyal içerikli ve kısa film tadında klipler ile ülke ve dünya basınına sıklıkla haber olan, bir çok ödül alan Ekrem Arpak 2017 başlarında TRT Müzik'te sunuculuğunu yaptığı " Saz İle Söz İle " programı ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı.
Bir buçuk yıla dört albüm, sekiz klip, bir program bir öykü kitabı ve bir çok ödül sığdıran Arpak; Türkülerin Kardeşliği turnesi ile bir anda ülke gündeminde büyük yer kaplamış, takdir toplamıştı.

EGEDEN KARADENİZE!

Aynı zamanda besteci ve söz yazarı olan Ekrem Arpak, Memleket sevdasını sıklıkla dile getiren ve memleketinin güzellikleri ile değerlerini ön plana çıkaran duruşu ile sadece Güneydoğu Anadolu değil; Egeden Karadeniz'e geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve her bölgede verdiği konserlerde on binlerin sevgi seli ile karşılanmıştı.

BİR ANDA SON KARARI ŞAŞIRTTI

Başarıdan başarıya koşan Arpak'ın ansızın Müziği bırakma sinyali vermesi sevenlerini üzdüğü gibi şaşırtırken aynı zamanda hak verenlerin olduğu gözlerden kaçmadı.Ekrem Arpak'ın özellikle memleketi olan Şanlıurfa'da yaşadığı üzücü bir olaya kızdığı ve Memleket tanıtımına verdiği emeklerin görülmeyişine içerlediği bu yüzden de Siverek'te son kez sahne alacağı söyleniyor.Bakalım başarılı sanatçı sevenlerinin " Bırakamazsın " çağrılarına nasıl bir cevap verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.