Ekrem İmamoğlu: Yine yaparız bu işi

Ekrem İmamoğlu: Yine yaparız bu işi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeniden aday olduğu İstanbul için seçim müziğini paylaştı: "16 milyon hemşehrimle Yine yaparız bu işi"

Mart ayında yapılacak yerel seçimler için iktidar ve muhalefet arasında İstanbul yarısı söz konusu. Mevcut belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına başladı. AK Parti'nin adayının da bugün duyurulması bekleniyor.

İstanbul İl Başkanlığı "Yeniden İstanbul" sloganıyla yerel seçim çalışmalarına başladıklarını duyurdu. AK Parti'nin de İstanbul adayı Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olacak.

ekrem-imamoglu-aa-1541047.jpg

Azer Bülbül'ün eseri "Çoğu bitti azı kaldı" şarkısının yeniden yorumlandığı ifade edilen açıklamada, Murat Kurum'un ismi bugün yapılacak aday tanıtım toplantısında açıklanması bekleniyor.

Murat Kurum ilk açıklamasında “16 milyon İstanbullu için yola çıkacağız. İstanbul’un karmaşasını, düzensizliğini ve deprem sorununu ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle çaba sarf edeceğiz” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yeniden aday olduğu İstanbul için "16 milyon hemşehrimle Yine yaparız bu işi" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.