Ekrem Oran, “Yaralarımızı birlikte saracağız!”

Ekrem Oran, “Yaralarımızı birlikte saracağız!”

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, “Geçmiş olsun Alaçatım. Tüm ekiplerimizle olay yerindeyiz. Hep birlikte en kısa sürede yaralarımızı saracağız” dedi.

Çeşme’de bu zamana kadar görülmemiş bir hortum felaketi yaşandı. Hortum ve fırtına öyle kuvvetliydi ki Alaçatı’da araçları 10 metre havaya kaldırıp savurdu. Bir vinç işçi barınaklarının üzerine devrildi, 18 kişi yaralandı. 1 kişide açık ayak kırığı var. Yaralanan 18 kişi Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Ayağı kırılan bir kişi Dokuz Eylül Üniversitesi’ne sevk edildi. İlçe genelinde farklı marka ve modellerde yaklaşık 15 araç hasar gördü. Marina’da demirli 4 tekne battı. 1 teknede ağır hasar oluştu. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran belediyenin tüm ekiplerini seferber etti.

cesmede-hortum1.jpeg

“Geçmiş olsun Alaçatım”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yeryüzündeki cennet Çeşme akşam 09.00 sularında cehennemi yaşadı. Büyük bir sesle irkildik. Hemen bölgeye intikal ettik” dedi. Bazı ahırlarda çatıların uçtuğunu aktaran Oran, “Çeşme Belediyesi bütün ekipleriyle beraber ben dahil olmak üzere sahadayız. Çok şükür ucuz atlatılmış büyük bir felaket geçirdik. Hem hasarları bir an evvel sarmaya hem de hayvanları damdan sağlıklı bir şekilde çıkarmak için çalışmalara devam ediyoruz. Biz Çeşme Belediyesi olarak Çeşmelilerle beraber yeni bir güne uyanacağız. Her şey çok güzel olacak” dedi.

cesmede-hortum3.jpegcesmede-hortum6.jpegcesmede-hortum16.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.