Ekrem Özdemir: Mücadeleye tüm benliğimizle devam edeceğiz

Ekrem Özdemir: Mücadeleye tüm benliğimizle devam edeceğiz

Aydın ve Kütahya Şubeleriyle ortak düzenlenen Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şube İl Divan Toplantıs'nda konuşan Başkan Özdemir, "Yılın 365 günü sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu gösterdik” dedi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen İl Divan toplantısında konuşan İzmir 2 No’lu Şube Başkanı Ekrem Özdemir “Bizler sağlık emekçilerinin kapısını sadece yetki dönemlerinde çalanlardan asla olmadık, olmayacağız. Yılın 365 günü yönetim kurulumuzla, ilçe başkanlarımızla, kurum temsilcilerimizle sağlık çalışanlarının yanında olduğumuzu gösterdik” açıklamasında bulundu.

6c058007-71c0-4a4c-b704-64ffe49476e4.jpg

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarından dolayı sahada ellerinin güçlü olduğunu ifade eden Başkan Özdemir, “Biz kaynağını değerlerinden, gücünü ise teşkilatından ve üyelerinden alan bir sendikayız. Hizmet sendikacılığı mücadelemizin neferleri olarak, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının mesleğinin onuruna yaraşır haklar ve çalışma koşullarına erişmesi için bütün benliğimizle mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

f6094219-6991-4f9c-95a7-424c52e3f333.jpg

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise, “Sağlık-Sen olarak, öncelikli amacımız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın her açıdan refahını artırmak. Elde ettiğimiz kazanımlarla birlikte sağlık çalışanlarının gelirlerinde ciddi oranda artış yaşanacak. Bundan sonrada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her açıdan refah düzeyini artırabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.