EL DEĞMEMİŞ AŞK”  İLE BAYRAMA NEŞE KATACAK!

EL DEĞMEMİŞ AŞK” İLE BAYRAMA NEŞE KATACAK!

BKM 2016-2017 Sezonunun ilk filmini 9 Eylül’de seyirciyle buluşturuyor!

Umut Kırca'nın yönettiği 'El Değmemiş Aşk' setinde bir usta da var... Kırca'nın annesi, oğlunun filminde bir sağlık memuru olarak kamera karşısına geçti. Oğlunun yönetmeliğini yaptığı filmde büyük bir keyif ve gururla rol aldığını söyleyen Başar, çekimler sonrası setten ayrılmadı ve ekiple zaman geçirdi.
 
“EL DEĞMEMİŞ AŞK” TURNE YOLCUSU!
 
Filmin İstanbul Galası 6 Eylül Salı günü Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek.  Galanın ardından filmin başrol oyuncuları Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu 8 Eylül’de İzmir’de, 9 Eylül’de Berlin’de, 13 Eylül’de de Bodrum’da sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek!
 

El Değmemiş Aşk Turne Takvimi:
 
8 Eylül İzmir   (Saati belli değil) Mavibahçe Cinemaximum Sinemaları
9 Eylül Berlin 20:00 Cineplex Alhambra Sinemaları
13 Eylül Bodrum 21:00 Midtown Cinemaximum Açıkhava Sineması
 
Filmin kadrosunda Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun yanı sıra  Ümit Erdim, Cem Kılıç, Ececan Gümeci, Haldun Boysan, Ferdi Akarnur, Mine Teber, Güneş Hayat, Gülsüm Alkan yer alıyor. Film, bir çocukluk aşkı macerasını çok eğlenceli bir hikaye ile 9 Eylül'den itibaren  beyazperdeye taşıyacak.

el-1.jpg
 Filmin konusu:
 
Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ne olduğunu anlayabilecek midir? 
 
Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.