EL DEĞMEMİŞ AŞK” İLE İZMİR’E BAYRAM NEŞESİ ERKEN GELDİ!

EL DEĞMEMİŞ AŞK” İLE İZMİR’E BAYRAM NEŞESİ ERKEN GELDİ!

İzmir’e bayram neşesi erken geldi! “El Değmemiş Aşk” İstanbul’un ardından İzmir galasında da seyircinin yoğun ilgisiyle karşılandı!

BKM yapımı filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Ececan Gümeci İzmirli sinemaseverler tarafından büyük kahkaha ile karşılandı.
 
İZMİR “EL DEĞMEMİŞ AŞK”I ÇOK SEVDİ!
 
İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği BKM Ege Bölge Temsilcisi Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen gala, Mavibahçe Cinemaximum’da gerçekleşti. Sinemaya uzun bir kırmızı halı seramonisi ile, alkışlar eşliğinde giren oyuncular, tek tek tüm sinemaserveleri selamladılar…
 
Yönetmen Umut Kırca; “Güzel bir film yaptık ve bayrama yetiştirmeye çalıştık, umarız siz de beğenirsiniz” diyerek açılışı yaptı. Ardından mikrofonu alan Ceren Moray “Çok heyecanlıyız burada olmaktan. Çok seviyoruz hepinizi. Tadı damağınızda kalacak bir film yaptık, güzel bir masal izleyeceksiniz” dedi.
 
“İLK DEFA KENDİ MEMLEKETİMDE  BÖYLE BİR ATMOSFERİ AİLEMLE YAŞIYORUM”
 
İzmirli oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu ailesinin de seyirciler arasında bulunmasından heyecan duyduğunu şöyle anlattı: “Dizlerimin bağı çözüldü, İzmirliyim ben. İlk defa kendi memleketimde seyirci karşısına çıkıyorum ve annem, babam, teyzem tüm ailem burada. İlk defa böyle bir atmosferi onlarla yaşama şansım oluyor. İstanbul’da çok güzel tepkiler aldık, umarım sizler de beğenirsiniz.”
 
“FİLM İZMİR KUMRUSUNA BENZİYOR”
 
Emre Karayel “Film İzmir kumrusuna benziyor. Çünkü içinde her şey var. Aşk, futbol, komedi, dram var. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu anı da ölümsüzleştirmek istiyorum” dedi ve tüm kalabalığı film ekibiyle birlikte arkasına alarak selfie çekti! 
“EL DEĞMEMİŞ AŞK” TURNEYE DEVAM EDİYOR!
Filmin yönetmeni Umut Kırca ve başrol oyuncuları Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu 9 Eylül’de Berlin’de, bayramın ikinci günü (13 Eylül) de Bodrum’da sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek!
Filmin kadrosunda Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu’nun yanı sıra  Ümit Erdim, Cem Kılıç, Ececan Gümeci, Haldun Boysan, Ferdi Akarnur, Mine Teber, Güneş Hayat, Gülsüm Alkan yer alıyor. “El Değmemiş Aşk” bugünden itibaren (9 Eylül) vizyonda!
El Değmemiş Aşk Turne Takvimi:
9 Eylül Berlin 20:00 Cineplex Alhambra Sinemaları
13 Eylül Bodrum 21:00 Midtown Cinemaximum Açıkhava Sineması
 
Filmin konusu:
 
Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ne olduğunu anlayabilecek midir? Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyo

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.