Elder Scrolls Blades bekleyenlere müjdeli haber!

Elder Scrolls Blades bekleyenlere müjdeli haber!

Erken erişime açılan Elder Scrolls Blades, sadece belli cihazlar için oynama imkanı sunuyordu.

Bethesda twitter üzerinden yaptığı açıklamayla destekleyen tüm telefonlar için oyunun erken erişime açıldığını duyurdu. Elder Scrolls: Blades için Bethesda hesabına sahipseniz ve oyun telefonunuza uyumluysa hemen Android ve iOS için indirip oynayabilirsiniz. Peki ama Elder Scrolls Blades nasıl bir oyun?

Elder Scrolls Blades nasıl bir oyun?

Elder Scrolls dünyasına hakimseniz, Blades sizin için çok da yabancısı olmadığınız bir coğrafyada geçecek. Oyun özellikle kontrolleri açısından pek mobil dünyada alışık farklı bir kombinasyona sahip. Tek elle kontrol üzerine odaklanan oyunda parmak hareketiyle kılıç savurup düşmanınızı alt ediyorsunuz. Eğer oyunun kontrollerine alışabilirseniz, bire bir savaşlarda çok zorlanmadan görevleri tamamlayabiliyorsunuz.

Oyuncular, Blades‘in genel anlamda grafiklerini ve oynanışını sevmişe benziyor. Yaşadığınız kasabada sürekli görev bulmanız ve bu gürevlerde Skyrim‘den tanıdık gelen bir coğrafyada geziyor olmanız, Skyrim severler için cezbedici.

Grafikleri ve oynanışı ile gönülleri fethedecek gibi duran Blades,  oyunun ilerleyen seviyelerinde her mobil oyunda olduğu gibi elinizi cebinize atmanıza neden olacağa benziyor. Her ne kadar görevlerden düşen sandıklardan yeni silahlar bulsanız da, sandıkların açılması için biraz fazla bekliyorsunuz.

Bu da belirli bir seviyeden sonra iyi silahlara sahip olup, görevleri geçebilmek için harcama yapmanıza neden olacağa benziyor.  Oyun şu anda beta sürümüyle karşımızda. Buna karşılık, oyunda çok fazla akıcılığı etkileyen hata yok gibi görünüyor.

Ancak oyun için yapılan en büyük şikayet, destekleyen cihaz sayısının sınırlı olması. Oyunun tam sürümüyle birlikte bu sorunun da aşılacağı umuluyor. İşte Elder Scrolls Blades destekleyen cihazlar:
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.