ELİF KAYA VE GİZEM, KADINLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

ELİF KAYA VE GİZEM, KADINLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

ELİF KAYA VE GİZEM, KADINLARIN GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İÇİN PARTİDE BULUŞTU.

Türkiye’nin en çok ilgi gören dijital dergisi ve eğlence markası GZone, her ay düzenlediği 5G Disco partilerinde bu kez 2017’nin en iyi çıkış yapan iki kadın sanatçısını bir araya getiriyor: Elif Kaya ve Gizem.

Her ay, şehrin en hip kokteyl barı, 5 Cocktails and More’da gerçekleşen 5G Disco partisi bu ay GirlPower (KızGücü) temasıyla yapılacak. 5G Disco parti serisinin en yenisi kadınların kudretiyle gücüne güç katacak. Güçlü kadınların ses getiren şarkıları ve partinin resmi DJ’i SaintJer’in miksleriyle renklenecek partiye konuk sanatçılar olarak “Aşklarca” şarkısıyla 2017 yazına renk katan Elif Kaya ve “Ayrılık Zamanı” şarkısıyla geçtiğimiz ayların en sevilen şarkıcılarından biri olan Gizem Tuncer katılacak.

GZONE 5G GIRLPOWER EDITON partisi, 29 Kasım Çarşamba akşamı 5 Cocktails and More'da!

facebook-kapak.jpg
5G DİSCO NEDİR?
 

5 Cocktails and More ve ile güçlerini birleştirerek 5G çekim gücüne ulaştı. İstanbul'un en hip kokteyl barı 5 Cocktails and More'un ruhlara iyi gelen ambiansı, güzel insanları, Türkiye'nin en çok okunan dijital dergisi GZone'un gökkuşağının renkleriyle buluşunca ortaya 5G Disco çıktı.

ELİF KAYA KİMDİR?
 

Elif Kaya, 1988 yılında Karadeniz doğumludur. Elif Kaya, büyük beğeni toplayan ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Bir dönem Veliaht programında yarışan Elif Kaya, Hande Yener'in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı “Nerdeydin Dün Gece ” olan Elif Kaya “Karanlık Dünyam” adlı bir albüm de çıkardı. Elif Kaya son şarkısı "Aşklarca" ile 2017 yılında adından bolca söz ettirdi. 

GİZEM KİMDİR? 
 

Sanatçı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer'in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum'da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu'nda Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Sony Music Türkiye’nin müzikseverlerle tanıştırdığı Gizem’in ilk çalışması ‘Aşk Uykusu’ EP'sinin prodüktörlüğünü Ayla Çelik ve Erhan Bayrak birlikte üstlendi. Gizem'in çıkış şarkısı "Ayrılık Zamanı" 2017 yazında uzun süre listelerden inmedi.

DJ SAINT-JER KİMDİR?
 

2011 yılından beri Türkiye’de ve Avrupa’nın çeşitli gece kulüplerinde kalabalık kitleleri eğlendiren Murat Renay, profesyonel hayatına “SaintJer” ismi ile devam ediyor. SaintJer, DJ’in gerçek ismi Sencer’in deep house, house ve elektronik müziğin her türü ile hayat bulmuş hali. 

Hem İstanbul’daki 5 Cocktails, Limoncello, Topless, Rehab İstanbul, 360 gibi seçkin barlar ve gece kulüpleri hem de Yunanistan, Danimarka, Fransa ve Romanya gibi ülkelerde özellikle Oriental House ve 5G Disco partileriyle bilinen Murat Renay, yeni ismiyle SaintJer, sadece mutlu müzikleri çalmak için yola çıktı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.