Elikbank, okurlarıyla buluşuyor

Elikbank, okurlarıyla buluşuyor

Çağdaş Türk Edebiyatı’nın sevilen yazarlarından Gülşah Elikbank’ın, romanı Medusa’nın Pusulası yeniden okurlarıyla buluştu.

Genç kuşağın sevilen yazarlarından olan Gülşah Elikbank’ın 2013 yılında kaleme aldığı Rüya Takımı serisinin ilk kitabı olan Medusa’nın Pusulası adlı roman, fantastik öğelerle eğlenceli bir macera vadediyor. Genç Destek Yayınları tarafından yeniden okuyucuyla buluşturulan Medusa’nın Pusulası’nda, dört maceraperest, Cem, Gizem, Ayşe ve Mert’in yolları bir hazine haritasının peşinden Yerebatan Sarnıcı’na düşer. Sütunları tarihle bezenmiş bu sarnıç onlara mitolojik kahramanlar, canlanan heykeller, büyü ve tarihle dolu fantastik bir yeraltı dünyasının kapılarını açar. Nefret ve karmaşanın hâkim olduğu bu dünyaya barış getirmek de dört macerapereste düşer. Tabii bu o kadar da kolay bir iş değildir.

gulsahelikbank2-e1496128182199.jpeg

Elikbank’ın son romanı olan Delirmiş Evrenin Ortasında’nın da imza günleri ve okurla söyleşileri devam ediyor. Elikbank bu söyleşiler kapsamında 25 Kasım Cumartesi günü D&R Mavibahçe AVM Şubesi’nde saat 16:00’da okurlarıyla bir araya gelecek.



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.