“Elimde Değil'i Kibariye’ye yaptım”

“Elimde Değil'i Kibariye’ye yaptım”

Armağan Çağlayan, sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan “Hepsi Bugün Oldu” programında, sevilen müzisyen Harun Kolçak’ı konuk etti.

Kolçak, “Elimde Değil” adlı parçasıyla ilgili, “Kibariye’ye yaptım ben o besteyi. Kibariye bu parçanın canına okur dedim” dedi. Hızlı bir parça istediği için Kibariye’nin şarkıyı almadığını söyleyen Kolçak, aynı şarkı için Bendeniz’le bir araya gelme hikâyelerini anlattı.

 

Murat Şeker: "Benim isim biliniyor ama cisim bilinmiyor”

Hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Hepsi Bugün Oldu” programına yönetmen Murat Şeker katıldı. Şeker, kendi adını kullanıp kadınları “Elektrik alıyorum sizden” diyerek dolandıran adama, “Kardeşim TEDAŞ’ta mı çalışıyorsun? Nasıl alıyorsun bu elektriği? Alet mi var!” diyerek seslendi. Şeker, Armağan Çağlayan’ın “Murat Şeker ismini nereden biliyorlar” sorusuna “Benim isim biliniyor ama cisim bilinmiyor!” şeklinde cevap vererek ekran başındakileri güldürdü.

 

Çoban parti başkanı Serdar Okuyucu: “Halkımızı Meclis'e sokacağız”

Armağan Çağlayan, sunuculuğunu yaptığı ve hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan “Hepsi Bugün Oldu” programında, aynı zamanda çoban olan Dolunay Parti Genel Başkanı Serdar Okuyucu’yu ağırladı. Okuyucu, benimsedikleri fikri, “Sizlerin özgürlüğü için, halkımın özgürlüğü için, tüm vatandaşlarımızın özgürlüğü için, A’dan Z’ye her canlının özgürlüğü için Dolunay” diyerek anlattı. Partinin adını dolunaydan almasının nedenini, “İman etmiş, iman etmemiş her zerreye ayrım yapıyor mu dolunay? Eşit ve adil, doğallık, samimiyet ile bir siyasi çizgideyiz” sözleriyle açıklayan Okuyucu, “Bu çizgiyi ülkenin gündemine getireceğiz. Halkımızı Meclis'e sokacağız” dedi.

 

Çoban parti başkanı Serdar Okuyucu: "Hedefimiz iktidar”

Hafta içi her akşam teve2 ekranlarında yayınlanan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Hepsi Bugün Oldu” programına katılan, aynı zamanda çoban olan Dolunay Parti Genel Başkanı Serdar Okuyucu, “Biz iktidara talibiz. Hedefimiz 2019'da iktidar” diyerek Dolunay Partisi’nin hedeflediği noktayı vurguladı. Okuyucu, ne kadar iddialı olduklarını ise “Bir rakibim vardı. O da Cumhurbaşkanlığı'na geçti. Artık rakip kalmadı!” sözleriyle ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.