Elit Junior Cup turnuvası düzenlendi

Elit Junior Cup turnuvası düzenlendi

Turnuva Küçük Çiğli Spor ve Karşıyaka Spor Kulübü destekleri ile  Merhum Futbol antrenörleri Yenal DİNÇAKMAN ve Recep GÜNDEÇ  anısına ELİT JUNİOR CUP turnuvası düzenlendi. 

Elit Junior Cup turnuvası'na 10 takım katılım göstermiş olup toplam 24 karşılaşma oynandı. Dereceye giren takımlar ise 

1.    KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ (2007 doğumlular)
2.    GÜVERCİNADA SPOR
3.    KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ  (2008 doğumlular)

whatsapp-image-2021-05-29-at-17.17.36-(1).jpeg

Turnuvanın son günü Bir dönem Türk Futboluna damga vurmuş isimlerle Şöhretler karması- çocuklar karması gösteri maçı düzenlendi. Gösteri maçını Eski Süper Lig hakemlerinden Bülent DEMİRLEK yönetti. Turnuvaya bir başka damga vuran isimde Urla Belediyesi Spor Kulübü Yöneticisi Deniz GAŞGİL’di. İzmir ‘in ilk ve tek Kadın Futbol Yöneticisi olmanın ayrıcalığını yaşayan GAŞGİL ‘e teşekkür plaketini Duayen Futbolcu Atilla GÜNEŞ takdim etti.

GAŞGİL yaptığı açıklamada,  son dört yıldır Futbol camiasında olmaktan son derece mutlu olduğunu ve kadınların ayrım yapmadan herkese insan olarak yaklaştığını ifade ederek ,şöyle konuştu :

whatsapp-image-2021-05-29-at-17.17.36.jpeg

‘’Biz kadınlar erkek ve kız çocuğu ayırt etmeksizin annelik duygusu, annelik sevgisiyle önce insan olarak yaklaşıyoruz. Böyle olunca kadın-erkek ayrımı ortadan kalkıyor. Kadınların üst düzey yönetici olarak futbolda daha fazla yer almasından yanayım. Çünkü kadınlar aynı olaya farklı bakış açısı getirdiğinde zorlukların bir takım kolaylıklara dönüştüğünü yaşıyoruz ve görüyoruz. ‘’KADIN ELİ DEĞEN HERŞEY GÜZELLEŞİR ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.