Elon Musk ile Twitter arasındaki gerilim tırmanıyor!

Elon Musk ile Twitter arasındaki gerilim tırmanıyor!

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Twitter’ın şartları yerine getirmediği gerekçesiyle satın alma anlaşmasını feshetti. Ardından sosyal medya platformu bu konuyu mahkemeye taşıdı.

Elon Musk’ın Twitter’ı alma girişimi, uzun bir süre gündemi belirlemişti. Dünyanın en zengin insanının Twitter’ın şartları yerine getirmediği gerekçesiyle anlaşmayı feshetmesinin ardından sosyal medya platformu konuyu mahkemeye taşıdı. Tesla CEO'su Elon Musk, araç sahiplerinin gelecek ay piyasaya sürülecek Steam entegrasyonuyla daha çok oyun oynayacağını müjdeledi.

Elon Musk ve ekibi, bu dava sürecine hazırlıksız yakalandı. Musk’ın ekibi, hazırlıklarını tamamlamak için 13 Şubat 2023’e kadar süre istedi. Öte yandan Twitter tarafı bu konu hakkında yorum yapmadı.

elon-musk-twitter-anlasmasi-feshetti-2-1-1.webp

Twitter tarafı ise Musk’a karşı tüm silahlarını kullanacak. Gelen bilgilere göre güçlü bir eli olan şirket, dava dosyasını hazırladı. Öyle ki dava dosyasında Elon Musk’ın attığı birçok tweet de bulunuyor. İş insanının daha önce Twitter üzerinden platforma yönelik yaptığı paylaşımlar, şirketin dava dosyasında delil olarak yerini alıyor.

Twitter ise Musk’ın geri çekilmesindeki asıl neden, Tesla’daki ekonomik durumun kötüye gitmesi olarak görüyor. Platform, iş insanının bahaneler üreterek geri çekildiğini düşünüyor. Hukuk uzmanlarına göre Elon Musk, dava sürecinden ağır yaralı olarak çıkabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.