Elon Musk Twitter üzerinden sert çıktı!

Elon Musk Twitter üzerinden sert çıktı!

Katıldığı bir televizyon programında verdiği cevaplarla piyasayı olumsuz yönde etkileyen Elon Musk, Tesla hisselerinin bir anca ciddi değer kaybı yaşamasına neden olmuştu.

Katıldığı bir televizyon programında verdiği cevaplarla piyasayı olumsuz yönde etkileyen Elon Musk, Tesla hisselerinin bir anca ciddi değer kaybı yaşamasına neden olmuştu. Sıkıcı soru, aptalca soru gibi cevaplarıyla herkesi hayrete düşürürken, bugün yayınlanan bir makalenin ardından Elon Musk Twitter üzerinden sitemine devam etti.

Elon Musk Twitter üzerinden eleştirilere cevap verdi!
Şimdi öncelikle hikayenin CNBC tarafına bakmak gerekiyor. Burada yayınlanan makaleye göre, her geçen gün daha fazla yatırımcı Birleşik Devletler borsasında Tesla’nın rakiplerine yatırım yapıyorlar. Bunun en büyük sebebi olaraksa hem Musk’ın hem de şirketin dengesiz yapısı öne sürülüyor.

Eh, haliyle geçtiğimiz gün yaşanan olay da düşünülünce ister istemez CNBC’nin bakış açısına hak verebiliyorsunuz. Musk ise Twitter üzerinden olaya şu şekilde yaklaşıyor.

“Eğer Tesla hisse senetleri hakkında sıkıcı bir tartışma ilgilenmiyorsanız bu yazıyı lütfen görmezden gelin.”

Elbette Musk’ın bu yorumunun ardından tartışmalar daha da alevlenmiş durumda. Bakalım Tesla hisse senetleri Musk’un tavırlarından ne ölçüde ve ne yönde etkilenecek?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.