Elon Musk Yunanistan'da mühendislik merkezi açıyor

Elon Musk Yunanistan'da mühendislik merkezi açıyor

Elon Musk, Tesla Greece adıyla Yunanistan'da bir mühendislik merkezi açıyor.

Yunanlı Girişimciler Derneği Başkanı Vasilis Apostolopoulos, Musk'ın Tesla Greece girişiminin oyunun kurallarını değiştirecek bir potansiyele sahip olduğunu söylerken, ayrıca kendi endüstriyel tesisini projenin yeni ürünleri için bir test alanı olarak kullanımına açma sözü verdi.


Yunanistan'da siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren Delphi Ekonomik Forumu'nda Apostolopoulos konuyla ilgili, Tesla Greece girişimi adına Elon Muska bizzat bir e-mail gönderdim. Yunanistanın küresel yeniliğin ön cephesinde olabilmesi için önümüzdeki 10 yıl boyunca Muskın şirketine bir maliyet olmadan kendi grubuma ait endüstriyel tesisi Tesla Greecein kullanımına açacağım dedi.

Musk'ın yeni girişimini borç içindeki bir ülkeye yapılan güvenoyu olarak tanımlayan Apostolopoulos, ayrıca Başkanı olduğu özel sağlık hizmetleri Athens Medical Groupta, Tesla Greece çalışanlarına bir yıl boyunca sağlık sigortası yapacağını söyledi. Guardianda yer alan habere göre Apostolopoulos, Muskın Yunanistan işletmesi, araştırması ve teknolojisine karşı kullandığı bu güvenoyuna karşılık olarak elimizden şimdilik bu kadarı geliyor dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.