Elon Musk'tan şok açıklama: En kötü yılımı geçiriyorum!

Elon Musk'tan şok açıklama: En kötü yılımı geçiriyorum!

Elon Musk Tesla'nın hisselerini toplayacağını açıklamasının ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Elon Musk kuşkusuz son dönemde teknoloji dünyasının en çok konuştuğu isim. Peki Musk'ın hayatı dışarıdan göründüğü gibi mükemmel mi? 

Elon Musk Tesla'nın hisselerini toplayacağını açıklamasının ardından bazı açıklamalarda bulundu. ABD basınına açıklamalar yapan Musk, haftada 120 saat çalıştığını ve bu durumun arkadaşlarını endişelendirdiğini belirtti.

New York Times'a konuşan Musk, geçtiğimiz yılın hayatının en zor ve acılı yılı olduğunu söyledi. Doğum gününü Tesla ofisinde tek başına geçirdiğini belirten Musk, 2018'in kariyerinin en kötü yılı olduğunu belirtti. Bu duruma düşmesinin en büyük sebeplerinden birini fazla reklamcı havasında takılmasına bağlıyoruz açıkçası. 

Elon Musk: En kötü yılımı geçiriyorum!


Musk, uyumakta zorlandığı için sakinleştirici ilaçlar kullanıyor. Gazeteye konuşan kaynaklar, Musk'ın bu ilacı kullanmasının bazı yönetim kurulu üyelerinde endişeye neden olduğunu da söyledi. ABD'li girişimci Tesla'nın hisselerini 420 dolardan satın alacağını duyurduğu tweet'ini iddiaların aksine esrar içtikten sonra atmadığını da açıkladı.

Elon Musk'ın Tweet'inin ardından Tesla hisseleri yaklaşık yüzde 7 değer kazanmış, ABD'nin borsa ve sermaye piyasalarını denetleyen SEC de şirketten açıklama talep etmişti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.