EMATEK Lider Olmaya Aday

EMATEK Lider Olmaya Aday

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Erol Karaçam, Veysi Kurkunç ve Nurettin Başkan güç birliği yaparak EMATEK firmasını kurdu.

EMATEK’in temelleri; Uzun yıllar inşaat sektöründe gerek yaptıkları işlerle, gerek arkalarında bıraktıkları kuvvetli referanslarla adlarından oldukça olumlu söz ettiren ve başta Ege bölgesi olmak üzere yurdun hemen her noktasında son derece başarılı işlere imza atmış deneyimli ve saygın isimlerin bir araya gelmesi ile atıldı.


İlk bakışta çatı cephe kaplama, ısı su ve ses yalıtım sistemleri ve çelik konstrüksiyon işleri ile öne çıkan EMATEK, deneyimli kadrosu, iş disiplini ve iş ortaklarına özenle sağladıkları güven ortamı ve sürdürülebilir istikrar ile kalite çıtasını en üst seviyeye yükselterek, sektörde liderliği hedefliyor.


Şirketin sektördeki geçmişinin aslında uzun yıllar öncesine dayandığının altını çizen Erol Karaçam;


‘’ Her ne kadar açılışımızı bugün gerçekleştiriyor olsak da kuruluşumuzu ‘’yeni bir şirket’’ olarak lanse etmek eksik bir tanımlama olacaktır. Çünkü yeni olan tek şey var o da markamız olan EMATEK. Şu an şirket çatısı altında istihdam edilen tüm personel ve özellikle yönetim kadrosu, 20 yıla yakın süredir bu sektörde ter dökmüş insanlardır. Her birinin geçmişi, firma olarak gurur duyduğumuz referanslarla doludur. Bu bağlamda şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim; Biz bu işi gerçekten hakkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Öyle ki firma kurucularımızın geçmişteki başarıları, EMATEK’in gelecekte elde edeceği başarılar konusunda bize ışık tutmaktadır. Bunun en önemli örnekleri de henüz firmamız kurulum aşamasındayken bile başta BMC olmak üzere büyük ve kurumsal firmaların işlerini yapmaya başlamamızdır. Kişi ve kurumların memnuniyeti bizim olmazsa olmazımızdır’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.