EMD İzmir seçime gidiyor; Demircan aday

EMD İzmir seçime gidiyor; Demircan aday

İzmir'de 115 üyesi bulunan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 18 Şubat 2017 Cumartesi günü, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek

İzmir'de 115 üyesi bulunan Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 18 Şubat 2017 Cumartesi günü, 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek. Ekonomi muhabirlerinin genel kurulunda yönetim ise deneyimli gazeteci Murat Demircan'ın başkan adaylığında yarışacak.

1989 yılında kurulan EMD İzmir Şubesi'nde bugüne kadar Macit Sefiloğlu, Sinan Doğan, Sedat Alp ve Tolga Albay, Hicran Özdamar Yalçınkaya başkanlık koltuğunda oturdu. Cumartesi günü yapılacak olan EMD İzmir Şubesi Genel Kurulu'nda Ege İhracatçı Birlikleri Basın Müşaviri Murat Demircan'ın başkan adayı olduğu liste seçime girecek. İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Salonu'nda saat 11.00'de gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurulda, 3 yıllık yönetim belirlenecek.

EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olan Murat Demircan, ekibinde İzmir'in önemli gazetecilerine yer verdi. Listede Habertürk Ekonomi Muhabiri Murat Ervin, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mihrap Düzöz, Yeni Asır Ekonomi Muhabiri Kadir Kemaloğlu, Folkart Kurumsal İletişim Haber Yöneticisi Soner Çağlar, İnşaat Noktası Ekonomi Editörü Nihal Özken, Yeni Bakış Muhabiri Orkan İştar yer aldı.

Ekonomi Muhabirleri Derneği üyelerinin beklentileri ve isteklerine her aşamada cevap vermeyi amaçlayan Murat Demircan ve ekibi, tarafsız bir anlayışla hareket ederek, her alanda aktif bir yönetim benimsemeyi hedefliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.