Emekli Kulübü'nden emeklilere özel, ücretsiz ve indirimli hizmetler

Emekli Kulübü'nden emeklilere özel, ücretsiz ve indirimli hizmetler

Emekli Kulübü emekliler için emeklilere yönelik ücretsiz veya indirimli hizmet sunan kurumları derledi

Emeklilerin en büyük hayali, yıllar boyu çalıştıktan sonra huzur ve rahat içinde geri kalan yaşamlarını geçirmektir. Ülkemizde de birçok kurum ve kuruluş bu düşünceyle emeklilere yönelik indirimler ve ücretsiz hizmetler sunmaktadır. Emekli Kulübü emekliler için emeklilere yönelik ücretsiz veya indirimli hizmet sunan kurumları derledi

EMEKLİ KULÜBÜ HAKKINDA

Emekli kulübü, her sektörden emekli insanları ilgilendirecek haberlerin, gelişmelerin ve ilginç içeriklerin paylaşıldığı bir içerik paylaşım sitesidir. Emekli insanların yanı sıra emekli olmak üzere olan veya iş hayatı sonrasını merak eden kişilerin de yararlanabileceği bir platformdur. Emeklilerin toplumda hak ettikleri saygıyı görmesi için çeşitli stratejiler geliştirmektedir. Yürüttüğü projeler ve yaptığı anlaşmalarla emeklilerin maddi ve manevi değerlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

ÜCRETSİZ MUAYENE HİZMETİ

Ülkemizin birçok ilinde emeklilerimiz için sağlık konusunda indirimler mevcut. 1.5 milyon üyeli Türkiye Emekliler Derneği ile Dünya Göz ve Maya Göz hastaneleri protokol imzaladı. Bu iki hastane, emeklilerin göz muayenelerini ücretsiz yapıyor ve diğer tedaviler için de indirimler sağlıyor. Türkiye Emekliler Derneği üyeleri, Medical Park ve Kudret International hastanelerinde geçerli %30 indirimden yaralanabiliyor. Bu indirimler muayene, tedavi, tetkik ve tahlillerde geçerlidir. Ayrıca Sİ-Ser şirketiyle yapılan protokol sayesinde ücretsiz muayene olan emekliler, işitme cihazına yüzde 30 indirimle sahip olabiliyor. Detaylı bilgi için Türkiye Emekliler Derneği’ne sosyal medya hesaplarından veya telefonla ulaşabilirsiniz. Ülkemizde 108 şubeye yayılan derneğe, aylık 2 TL ücret karşılığında üye olabilirsiniz.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VE İNDİRİMLİ KARTLAR

Kredi almak bir insan için hangi alanda çalışıyor olursa olsun zor ve sıkıntılı bir durumdur. Fakat Vakıfbank, Ziraat Bankası, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank, Garanti, TEB, Şekerbank ve ING Bank başta olmak üzere birçok banka bunun aksine emeklilere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. Emeklilere düşük faizle kredi veren bu bankalar, aylık faiz olarak yüzde 1.16’dan başlayan fırsatlarla kredi çekme imkanı sunuyor. Vadesi 48 aya kadar çıkabilen kredilerin üst limiti 90 bin lirayı buluyor. Ayrıca Denizbank, Finansbank gibi bankalar emeklilere özel indirimli kredi kartı imkanı da sağlıyor.

ULAŞIMDA VERİLEN HİZMETLER

Ülkemizde 65 yaş ve üzeri emekliler şehiriçi demiryolu, denizyolu ile ulaşım ve otobüslerle toplu taşımalardan alacakları kart ile ücretsiz yararlanabiliyor. Emekliler demiryolları ve denizyollarının şehirlerarası ulaşımlarında da yüzde 50 indirime sahipler. Yakın zamanda yapılacak olan anlaşma ile emekliler Türkiye’de istedikleri yere Anadolu Jet ile yüzde 20 indirimle uçma hakkına sahip olabilecekler.

TOKI UCUZ KONUT PROJESİ

TOKİ yaptığı konutların yüzde 25’ini emeklilere ayırıyor. Bunun yanı sıra Türkiye Emekliler Derneği ve Denizbank işbirliği ile 81 ilde projeler üretiliyor. 25 yıl vadeli bu konutlarda %30 indirim sağlanıyor. Yakında Ankara, İzmir, Samsun, Tokat, Mersin, Antalya başta olmak üzere 81 ilin tamamında projeler geliştirilecek. Bu projelere kayıt yaptırmak için TÜED’in 108 şubesinden size en yakın olan şubeye başvuru yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.