Emeklilere En Az 900 Lira Promosyon Kesinleşti

Emeklilere En Az 900 Lira Promosyon Kesinleşti

Milyonlarca emeklinin beklediği bankaların promosyon vermeye başlaması sonunda gerçek oldu. Bankalar 1 yıl kalacağına garanti verene 900 lira promosyon verecek.

Milyonlarca emeklinin verilmesi için heyecanla beklediği promosyon pazarlığında en az 900 lira promosyon verilmesi kesinleşti. Kesinleşen 900 liranın ardından daha fazla için yapılan pazarlık devam ediyor. Peşin olarak alınacak parayı alabilmek için yapılması gereken tek şey bankayla 3 yıl kalınacağı taahhüdü vermek.

Emeklilerin beklediği bankaların promosyon vermeye başlaması hayali gerçek oldu. Milyonlarca emekliye bankalar tarafından ödenecek promosyon paralarının pazarlığından en az 900 lira çıktı. 3 yıllık dönem için en az 900 lira üzerinde anlaşan taraflar, 900 liranın üzerindeki fiyat için pazarlık yapmaya başladılar. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bankalar arasında gerçekleşen en az 900 liraya anlaşan taraflar ilerleyen süreçte bir daha masaya oturarak, daha yüksek fiyat için pazarlık yapacaklar. Anlaşma kesinleşir kesinleşmez taraflar arasında protokol imzalanarak ödemelere başlanacak.

Taraflar arasında bugün gerçekleştirilen pazarlıkta promosyonların 3 yılda bir ödemesi ağırlık kazanmış gibi görünse de 2 yılda bir haline de düşürülebilir. Emeklinin promosyonunu alabilmesi için, maaşını aldığı bankayla 3 yıllık sözleşme imzalayan emekli istediği zaman parasını alabilecek, 3 yılın ardından ister aynı banka ister başka bankayla çalışabilecek.

Bankalar emekliler kredili mevduat hesabı açsın dedi bakanlık reddetti.

Bankalar emeklilere promosyon vermelerine karşılık, kredili mevduat hesabı açılmasını talep etti. Bankaların yüksek faiz nedeniyle sunduğu teklif bakanlık tarafından reddedildi. Kredili mevduat hesaplarına bankalar yüzde 2.02'ye varan faiz uygulaması yapabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.