Emlakdere'nin Sorunları MASKİ'yle Son Buldu

Emlakdere'nin Sorunları MASKİ'yle Son Buldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre Emlakdere Mahallesi’nde hayata geçirdiği çalışmalarla vatandaşlara daha kaliteli içme suyu ve kanalizasyon hizmeti ulaştırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkez ve ilçelerine yaptığı yatırımlarla altyapı konusunda yaşanan aksaklıkları gidermeyi sürdürüyor. Yunusemre ilçesine bağlı Emlakdere Mahallesi’ne de ilk önce kompozit içme suyu deposu kazandırarak, vatandaşların tükettikleri suyu sağlıklı hale getiren MASKİ, kanalizasyon hattı bulunmayan haneleri de altyapıya kavuşturdu. MASKİ’nin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri de, yıllardır yaşadıkları sıkıntıların son bulmasının sevinicini yaşadıklarını ifade ettiler.

“Keşke herkes Cengiz Ergün gibi çalışsa”
Ali Çınar: “Mahalle olarak MASKİ’den memnunuz. Herhangi bir arıza olduğunda anında geliyorlar. Mesela, köyümüzde engelli bir arkadaşımız var. Onun işlerini halletmesi için verilen telefon numarası arıyor, gelip işini çözüyorlar. Keşke herkes Cengiz Ergün gibi çalışsa”

Tuncay Çınar: “Yapılan hizmetlerden tabi ki memnunuz. Allah razı olsun. Suyumuz eskiden kötüydü. Şimdi değişen teknolojiye göre yapılan hizmetler de değişti. Bu konuda memnunuz. MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hizmetlerinin, başarılarının devamını diliyorum”


Mehmet Akkayalı: “Eskiden suyumuz çok sık kesiliyordu. Ama şimdi o yok. Sadece elektrik kesilirse oluyor, o da pompayla su basıldığı için. Temizlik yönünden de çok kötü durumdaydı suyumuz. Vatandaş şahsen gidip görseydi o suyu içemezdi. Şu anki depomuz çok güzel oldu. Artık susuz kalmıyoruz. Ne zaman ki Büyükşehir Belediyesi’ne geçtik, su arızalarımız, kesintilerimiz bitti”


Mehmet Saygılı: “Eskiden çok pisti sularımız. Deponun her tarafında delikler vardı. Şimdi çok güzel yapıldı. Suyumuz çok fazla kesiliyordu. 24 saat susuz kaldığımız oluyordu. Köyümüzün hiçbir ihtiyacını gideremiyorduk. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederiz. Sayelerinde temiz su içiyoruz”


Mahalle Muhtarı Kadir Kocabıyık: “Mahallemize yeni içme suyu deposu kazandırıldı. Kanalizasyon hattımız da yapıldı. Büyükşehirle birlikte hizmet almaya başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok seviyoruz. Özünde, sözünde bir insan olduğunu yaptığı işlerden görüyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.