EMNİYET MÜDÜRÜ BİLGİÇ'TEN MAGİAD'A ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ BİLGİÇ'TEN MAGİAD'A ZİYARET

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç Manisa Genç İş Adamları Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında ülke gündemi ve iş dünyasının üzerindeki etkileri konuşuldu.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Genç İş Adamları Derneği'ni (MAGİAD) ziyaret etti. Emniyet Müdürü Bilgiç'in ziyaretinde MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara başta olmak üzere MAGİAD Başkan Vekili Ömer Geriter, yönetim kurulu üyeleri İsmail Güleryüz, Yusuf Özkan, Halil Ağırbaşlı, Mehmet Ali Yüce ağırladı. Emniyet Müdürü Bilgiç'in ziyareti sırasında ülke gündemi ve bunun Manisa üzerindeki etkisi ayrıca ortaklaşa yapılabilecek çalışmalardan bahsedildi.

MANİSA EKONOMİSİNE CİDDİ KATKILAR SAĞLADILAR

Manisa'ya atandığı günden bu yana Terörle Mücadelede ciddi adımlar atan Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, "Manisa'ya geldiğimiz günden bu yana durmadan çalışıyoruz. Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasıyla ilgili önemli adımlar atıyoruz. Bu kapsamda ülkemizde OHAL var. 15 Temmuz'dan beri attığımız bu adımlarda siz Manisalı iş adamları olarak bizlere destek oluyorsunuz. Hepinize cani gönülden teşekkür ediyorum. Manisa iş dünyası olarak 15 Temmuz öncesinde olduğu gibi sonrasında da hiç sarsılmadan yoluna devam ediyor. MAGİAD, Manisa'nın önemli derneklerinden birisi. Manisa ekonomisine ciddi derecede katkı sağlayan iş adamlarını arasında barındırıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

MAGİAD OLARAK ARKASINDAYIZ

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara ise şu ifadeleri kaydetti;" Manisa İl Emniyet Müdürümüz Fevzi Bilgiç Bey'e ziyaretlerinden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Manisa Emniyeti gece gündüz demeden FETÖ ve diğer terör örgütleriyle mücadelesini ciddi derecede sürdürüyor. Devletimize ve milletimize kasteden tüm unsurlarla bürokratından siyasetçisine işadamından, eğitimcisine, işçisinden memuruna kadar, tüm fertleriyle tek vücut olunup mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.Manisa Emniyeti ile önümüzdeki günlerde ortak projeler yapmayı planlıyoruz.  Manisa için yapılan ve yapılacak olan tüm güzel çalışmaların MAGİAD olarak arkasındayız. Şehzadeler şehri Manisa'nın gelişmesi doğrultusunda atılacak tüm adımları kişi ve kurumlar olarak desteklemeye devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.