Emoyra'dan Sağlık Çalışanlarına Çok Güzel Hareket

Emoyra'dan Sağlık Çalışanlarına Çok Güzel Hareket

Dünya koronavirüs salgını ile mücadele ederken sağlık çalışanlarının verdikleri mücadele tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de takdir topluyor.

Merkezi İzmir’de bulunan ve internet üzerinden ayakkabı satışı üzerine hizmet veren Emoyra firması sahibi Turaç Ünal, sağlık çalışanlarına teşekkürünü bir farkındalık kampanyası ile dile getirdi. ‘1 sipariş sizden 1 sağlık çalışanına terlik bizden’ kampanyasını başlattı.

turac-unal2.jpeg

Firma sahibi Ünal, kampanya süresince her siparişe karşılık bir sağlık çalışanına Respect model terlik hediye etti.  Bu anlamlı kampanya hakkında bilgi veren Ünal, “Şubat ayında internet üstünden ayakkabı satışı yapmak üzere İzmir’de faaliyete başladıktan kısa süre sonra sağlık çalışanlarının en ön safta mücadele ettiği Covid-19 pandemisi ile tüm dünya gibi ülkemiz de yüzleşmek durumunda kaldı. Sağlık çalışanlarımızın uzun çalışma saatleri sonrasında virüs taşıyıcısı olma ihtimalleri nedeniyle günlük yaşantılarına endişeyle devam edebildiklerini, çok yorgun olduklarını ve morale ihtiyaçları olduğunu gördük. Bizler için kendi sağlıklarını hiçe sayarak özverili şekilde verdikleri bu mücadelelerinde onları düşündüğümüzü gösterebilmek ve yalnız olmadıklarını hissettirebilmek adına “1 sipariş sizden 1 sağlık çalışanına terlik bizden” kampanyasını başlattık. Terliklerimizi hastanelere toplu halde hediye ettiğimiz gibi form dolduran veya sosyal medya üzerinden terlik talep eden tüm sağlık çalışanlarına terliklerini ilettik.” dedi.

KAMPANYAMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kampanyanın gördüğü yoğun ilgiden bahseden Ünal, “Günde ortalama 45-50 sağlık çalışanımıza kargolarını çıkardık. Bize ulaşan hiçbir sağlık çalışanımıza ‘Bugün bu kadar sipariş aldık o nedenle size hediye gönderemeyiz’ diyerek taleplerini karşılıksız bırakmadık, Türkiye’nin dört bir köşesine terliklerimizi gönderdik.” şeklinde konuştu. 

saglikcalisani4.jpg

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN DUYGU YÜKLÜ MESAJLAR

Aldıkları güzel ve duygu dolu mesajlarla ilgili bilgi veren Ünal, “Müşterilerimiz vesile oldukları için, sağlık çalışanı dostlarımız düşünüldüklerini hissettikleri için, biz ise bunu organize edebildiğimiz için çok mutlu olduk. Hem müşterilerimizden aldığımız hem de sağlık çalışanlarımızdan aldığımız duygu yüklü teşekkür mesajları gözlerimizi doldurdu” dedi.

hediye-terlikler.jpeg

Sağlık çalışanlarına yönelik yaptıkları kampanya ile ilgili olarak Ünal, “Sağlık çalışanlarımız bizim bu kampanyamızdan çok daha fazlasına layıklar ancak biz bir ayakkabı firması olarak bunu yapabildik ve umarız ne kadar önemli olduklarının farkındalığının sağlanabilmesine biraz olsun katkımız olmuştur” diyerek sözlerini bitirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.