Emrah Karaduman’dan en samimi açıklamalar

Emrah Karaduman’dan en samimi açıklamalar

Yeni albümü “BombarDuman” ile son günlerde sektöre birçok hit kazandıran ve müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Emrah Karaduman, Pop&Kultur dergisinde Pop Dünyası’nın sorularını cevapladı.

“HERKESİN KADIN OLDUĞU BİR ALBÜM YAPMAK ÇOK ZOR. BU ZORLUKLARDAN BAHSEDİP ALBÜMDEKİ ARKADAŞLARIMIN KALBİNİ KIRMAK İSTEMİYORUM!”

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki, Demet Akalın, Ebru Yaşar ve Derya Uluğ gibi sadece kadın sanatçıların bulunduğu albümünü yayınlayan Emrah Karaduman, albümüne dair bir itirafta bulundu: “Herkesin kadın olduğu bir albüm yapmak harbi zor bir iş. Bu zorluklardan bahsedip ne benim gibi olmak isteyen çocukların hevesini kıracağım ne de albümdeki arkadaşlarımın kalbini kıracağım. Herkes yaşasın görsün.”

“30 MİLYON İZLENMELİ BİR ŞEY BAŞARMIŞ OLSAYDIK KİMSENİN UMRUNDA OLMAYACAKTI!”

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki ile ortak çalışmaları olan “Dipsiz Kuyum” şarkısı için ortaya atılan iddialara da şu sözlerle cevap verdi: “Şarkı 9 ayrı esere benzetilmekle beraber 2 ayrı kişi dava açtı. Halbuki 30 milyon izlenmeli bir şey başarmış olsaydık kimsenin umurunda olmayacaktı. MESAM bilim kurulundaki bilirkişiler bu benzerliği taşıyan tüm eserleri inceledi ve sonuç olarak “Bahsi geçen eserler birbirine benzeyebilir, işlenişleri farklıdır, kimseyi mağdur etmemek adına yargı yoluna açıktır.” raporunu hazırladılar. Şu anda MESAM’da şarkı söz, müzik ve düzenleme olarak benim adıma kayıtlı; ömür boyu da böyle kalacak çünkü kulak yanılır notalar yanılmaz...”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.