Emrah'ın Oğlu: Seda Sayan Bana Kucağını Açtı

Emrah'ın Oğlu: Seda Sayan Bana Kucağını Açtı

Tayfun Erdoğan: Seda abla bana kucak açtı

Şarkıcı Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, evleneceği kadını seçmek için SHOW TV’nin ilgiyle izlenen programı ‘Evleneceksen Gel’i tercih etti. Habertürk'ten Hazal Hayırlıoğlu'nun haberine göre Programa Seda Sayan ile Uğur Arslan’a çok güvendiği için katıldığını açıklayan Erdoğan, aradığı gelin adayı için “Bana sevgisini versin, benim gibi merhametli olsun, annemi benimsesin yeter” dedi.

"Dışarıda çok darbe yedim ama Sayan’ın yanında güvendeyim"
Şarkıcı Emrah Erdoğan’ın sahiplenmediği oğlu Tayfun Erdoğan, evleneceği kadını bulmak için SHOW TV’de yayınlanan ‘Evleneceksen Gel’ adlı programa katıldı. Erdoğan, “Dışarıda çok darbe yedim ama Seda Sayan’ın yanında güvendeyim” diyor.

‘KÜÇÜK Emrah’ olarak yola çıktığı müzik sektöründe yılları deviren Emrah Erdoğan’ın oğlu Tayfun Erdoğan, eş bulmak amacıyla yaşadığı Bursa’dan İstanbul’a gelerek Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunumuyla SHOW TV’de yayınlanan ‘Evleneceksen Gel’ adlı programa katıldı. Kendisine talip olan Selcan Hanım’ı Bursa’ya gelin olarak götürmek istediğini söyleyen Erdoğan’la buluşup programı ve müzikle ilgili hedeflerini konuştuk...

‘Evleneceksen Gel’e katılmak sizin kararınız mıydı, biri mi yönlendirdi?
Hiç böyle bir düşüncem yoktu ama ben Seda Abla’yı (Sayan) ve Uğur Arslan’ı izliyordum. Sonra “Neden olmasın?” dedim ve Seda Abla’yla irtibata geçip “Evlenmek istiyorum” dedim. İnsanlar beni dışarıda pek tanımaz. Sadece babamla olan geçmişi bilirler. Kişiliğimi bilmezler. Burada kendimi ve sesimi duyurma imkânım olduğu için böyle bir girişimde bulundum ve Seda Abla bana kucak açtı. Ona güvendim. O da “Babanla arandaki mevzuları biliyorum. Konuk ol, seni evlendiririz” dedi.

Anneniz programa katılmanızla ilgili ne düşünüyor?
Annem de Seda Sayan’a güvendi. Güvenmese zaten beni yollamazdı. 


Babanızın haberi var mı?
Katılırken yoktu ama artık olmuştur. Benimle hiçbir iletişime geçmedi.

Evleneceğiniz kişi nasıl olmalı?
Anneme saygıda kusur etmesin. Benimle ve annemle birlikte yaşaması lazım. Ayrılmam annemden. Babamın huyudur bu. O da babaannemden hiç ayrılmaz, biliyorum. Bana sevgisini versin, benim gibi merhametli olsun.

Dışarıda kendinize uygun bir eş bulamadınız mı?
Bayağı bir insanla birlikteliğim oldu ama iş ne söze ne nişana ne de evliliğe gidebildi. O kadar ciddi boyuta geçmedi. Dışarıda bir adayım yok çünkü çok darbe yedim, çok fazla babamın adıyla andılar beni. Bir kız arkadaşımla fotoğraf çektiriyorduk “Ben Emrah’ın oğluyla birlikteyim” gibi şeyler dönüyordu. Bu tarz şeyleri gördükçe dışarıya kendimi kapadım. Burada da olmazsa ne yaparım bilmiyorum. Burada Seda Sayan ve Uğur Arslan olduğu için daha güvendeyim.

Çalışmalara başladık bile. Programa gelmeden önce single yapacağımı söylemiştim. Seda Sayan ve orkestra ekibi “Sen hiç kafanı yorma, biz sana her konuda destek veririz” dediler. Sağolsunlar her konuda sözlerini tuttular. İnşallah en kısa sürede en güzel şekilde çıkmayı düşünüyorum.

Babadır, gen çeker. Ses konusunda bir Emrah olamam ama eğitildiği zaman ne olur bilemeyiz. Şu an eğitim aşamasındayız. “Babana inat mı çıkıyorsun?” diyorlar. Hayata tutunmak için bir şeyler yapmalıydım. “Babama inat” demeyelim de “Babamın bana yaptıklarından dolayı benim hayata tutunuş şeklim” diyelim.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.