Emre Altuğ o isimden özür diledi!

Emre Altuğ o isimden özür diledi!

'Yıldırım Gürses Şarkıları' albümünün lansman konserinde, Gürses’in şarkılarının söz yazarı Mustafa Sevilen'i sahnede anmayı unutan Emre Altuğ özür diledi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın Aydınlık Gazetesi’nde dün yayınlanan yazısında, Yıldırım Gürses’in çok sayıda şarkısının söz yazarı merhum Mustafa Sevilen’in eşi Ömür Sevilen’in söyleşisi yer aldı. Sevilen, ünlü popçu Emre Altuğ’a “Eşim Mustafa Sevilen’in sözlerini yazdığı şarkıları okudu, ancak ismini bile anmadı. Şarkıları keşke hiç vermeseydim” diyerek seslendi.

onur-akay---paylasimi.png

"DÜŞÜNCESİZLİĞİMİN FARKINA VARDIM"
 

Röportaj yayınlandıktan kısa süre sonra Onur Akay’ın Instagram adresine konu ile ilgili yorum yapan Emre Altuğ, “Sevgili Onur bey, yaptığınız röportaj sayesinde düşüncesizliğimin farkına vardım. Sitem etmekte son derece haklılar. En kısa zamanda arayıp özür dileyeceğim. Özellikle buradan yazmak istedim. Saygı ve sevgiyle.” ifadelerini kullandı. Daha sonra Akay ise Emre Altuğ’un özür dilediğini, “Söz yazarı ve besteci olan Emre'nin, bu konuya çok önem vereceğinden adım gibi emindim.” notu ile takipçilerine duyurdu.

onur-akayin-aydinlik-gazetesi-yazisi---emre-altug---01.11.2017---1.png
Ömür Sevilen'i bir konserine davet eden Altuğ’un, ölümsüz şarkıların söz yazarını sahnesinde anacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.