Emre Sarıgedik, Büyükkarcı’yı eleştirdi!

Emre Sarıgedik, Büyükkarcı’yı eleştirdi!

Emre Sarıgedik, Karşıyaka’nın Misli.com 3. Lig’de Play Off’a havlu attığını hatırlatarak Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’yı eleştirdi.

Sarıgedik yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

İzmir’in en köklü camialarından Karşıyaka’ya gönül veren vefakar taraftarlar, sezonun bittiğine şükrediyordur. Ne yazık ki yeşil kırmızılıların geldiği son nokta tam olarak bu. Sezona iyi bir giriş yapan, sonrasında düşüşünü engelleyemeyen bir takım var ortada. Futbolcu yetiştirelim gayesinde olmalarına rağmen 30 yaş ve üstü acınılası bir futbol şubesi dışında elde hiçbir şey yok. İşin ilginç yanı, önümüzdeki sezon da bu görüntü devam ederse yine sancı çekeceğiz. Gidişatın vahimliği bu kadar ortadayken kulübün marka değerini yok olmaya doğru hızla ilerlediğini fark edemeyecek kadar kötü bir yönetim var.

img-20210210-wa0014.jpg

Gerçekten amacımız tıpkı basketbolda olduğu gibi futbolda da iyi bir nokta ise iyi bir sponsor anlaşmasına imza atmalı, transfer yasağını ise derhal kaldırmalısınız. Tek adam rejimi şeklinde devam eden bu kötü senaryo ne Karşıyaka halkına ne de bu camiaya yakışıyor. El birliği ile bu takımı bu liglerden kurtaralım. Ali Erten’i alenen destekleyen Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı’ya birçok soru yöneltmemize rağmen hiçbir cevap alamamış bulunmaktayız. Doğru yönetim ve doğru kişilerle nelerin başarılabileceğinin örneklerini birçok kez gördük, görmeye de devam ediyoruz. Amatörden gelerek tarih yazan ve Karşıyaka ile aynı lig ve grupta mücadele ederek lig bitmeden 2. Lig vizesi alan Somaspor, yine amatörden gelen İçel ve Isparta Play Off’a kalma başarısı gösteren takımların yönetimlerini alkışlamak gerek. Yüz yıllık sevdamızın ise durumu içler acısı. Göztepe Başkanı Sayın Sepil ile ebedi dostluklarını takdir ediyorum. Ancak Sepil kulüp sahibidir Büyükkarcı ise bu camiayı temsil etmektedir. Fakat Büyükkarcı bu durumu anlayamacak kadar Karşıyaka ve Karşıyakalılıktan uzaktır. Kendisi üç büyük takımı tutup yönetici olduktan sonra Karşıyakalı olmuştur. Karşıyaka ruhuna sahip olmayan başkanın yapacağı bundan ibarettir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.